-->
Tamindir.com 1 Milyar İndirmeyi Geride Bıraktı

Türkiye’nin en büyük uygulama indirme platformu olma hedefiyle 2004 yılında yayın hayatına başlayan Tamindir.com, internet kullanıcılarının en çok tercih ettiği platformlardan biri haline geldi ve bugün itibarıyla 1 milyar indirmeyi geride bıraktı. Takipçilerine ve kullanıcılarına kaliteli servis vermeyi öncelik olarak belirleyen Tamindir.com, sunduğu yazılım, uygulama ve oyun indirme seçeneklerine ek olarak, kullanıcılarına teknoloji dünyasını yakından […]

26.10.2016 | ulasufuk

Türkiye’nin en büyük uygulama indirme platformu olma hedefiyle 2004 yılında yayın hayatına başlayan Tamindir.com, internet kullanıcılarının en çok tercih ettiği platformlardan biri haline geldi ve bugün itibarıyla 1 milyar indirmeyi geride bıraktı.

Takipçilerine ve kullanıcılarına kaliteli servis vermeyi öncelik olarak belirleyen Tamindir.com, sunduğu yazılım, uygulama ve oyun indirme seçeneklerine ek olarak, kullanıcılarına teknoloji dünyasını yakından takip edebilmeleri için güncel teknolojik gelişmeleri, teknolojiye dokunan eğlenceli videoları ve kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek teknoloji bloglarını da içerik havuzunda barındırıyor.

Kuruluşundan sonra geçen 12 yıllık süreçte, ülkemizde yer alan birçok kurum ve kuruluştan farklı ödüller almayı başaran Tamindir.com, mobil cihazların yaygınlaşmasıyla birlikte gelişimini sürdürmeye devam ediyor. Takipçilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için 2013 yılında akıllı telefonlar ve tabletler için özelleştirilen web sitesi, çok daha büyük bir kullanıcı kitlesine mobil cihazları aracılığıyla ulaşmayı başararak, takipçi kitlesini de büyük ölçüde artırdı.

2014 yılında 700 milyon indirme sayısına ulaştığında günümüzün modern tasarım anlayışına uygun olacak şekilde kurumsal logosunu da değiştiren Tamindir.com, aradan geçen 2 yıl gibi kısa bir sürede 1 milyar gibi rekor bir uygulama indirilme sayısını geride bırakarak, bu alanda önemli bir yere sahip olduğunu gözler önüne serdi.
Ayrıca 1.000.000.000 indirme özelinde takipçilerine küçük bir sürpriz yapmayı ihmal etmeyen web sitesi, yeni arayüzünü de kullanıcılarının beğenisine sundu. Tamindir.com’un yeni arayüzüne http://beta.tamindir.com adresi üzerinden ulaşabilir ve 1 milyar indirme için hazırlanan özel videoyu aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla izleyebilirsiniz.

İlgili Youtube video bağlantısı: https://www.youtube.com/watch?v=N1FNRfqL-WA



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.