-->
Sony Xperia XA ve Play Station 4Tarifeye Ek Avantajlı Fiyatlarla Türk Telekom Mağazalarında

Sony’nin orta segmente özel sunduğu telefonu Xperia XA ve Playstation 4 bir arada, tarifeye ek avantajlı fiyatlarıyla Türk Telekom mağazalarında satışa sunuluyor. Sony’nin orta segmente özel sunduğu güçlü akıllı telefonu Sony Xperia XA ve oyun dünyasının kahramanı PlayStation 4, Türk Telekom mağazalarında tarifeye ek avantajlı fiyatlarla birlikte sunuluyor. 115 TL’den başlayan taksitlerle Türk Telekom mağazalarından […]

04.10.2016 | ulasufuk

Sony’nin orta segmente özel sunduğu telefonu Xperia XA ve Playstation 4 bir arada, tarifeye ek avantajlı fiyatlarıyla Türk Telekom mağazalarında satışa sunuluyor.

Sony’nin orta segmente özel sunduğu güçlü akıllı telefonu Sony Xperia XA ve oyun dünyasının kahramanı PlayStation 4, Türk Telekom mağazalarında tarifeye ek avantajlı fiyatlarla birlikte sunuluyor.

115 TL’den başlayan taksitlerle Türk Telekom mağazalarından Xperia XA akıllı telefon ve PlayStation 4’ün yanında ayrıca 2 oyun kolu ya da bir oyun hediye ediliyor.

Kamera ve tasarımda mükemmel uyumu yakalayan Xperia XA ve PlayStation® 4 ikilisi, sevdiklerine eğlenceli bir hediye satın almak isteyenler için Türk Telekom mağazalarında.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!