-->
Shadow Warrior 2 İnceleme

Aksiona Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz… İlk Shadow Warrior oyunu piyasaya sunulmasından bu yana tam tamına 3 yıl geçmiş. İlk ve ikinci oyunda benzer oynanış yapısına sahip olan oyunu Flying Wild Hog Stüdyoları bizlere sunuyor. Satış rakamlarıyla istediği başarıyı elde eden Shadow Warrior aslında mazisi eskilere dayanan bir oyun Flying Wild Hog ile yeniden sahalara döndü. Shadow Warrior 2 de öncelikle […]

21.10.2016 | ulasufuk

Aksiona Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz…

İlk Shadow Warrior oyunu piyasaya sunulmasından bu yana tam tamına 3 yıl geçmiş. İlk ve ikinci oyunda benzer oynanış yapısına sahip olan oyunu Flying Wild Hog Stüdyoları bizlere sunuyor. Satış rakamlarıyla istediği başarıyı elde eden Shadow Warrior aslında mazisi eskilere dayanan bir oyun Flying Wild Hog ile yeniden sahalara döndü. Shadow Warrior 2 de öncelikle hikâyenin çok da önemli ve güçlü olmadığını belirtelim ama zaten bu tür bir FPS oyununda bundan şikayetçi olunmaması gerekiyor. Antik güçlere kılıçları toplamalı ve oyunu tamamlamalısınız. Evet, bu kadar. Hikâye bundan daha öteye dallanmaya çalışsa da bunu pek beceremiyor. Becermeyi istiyor mu, o da zaten ayrı mesele. Hikâyeyi arka planda bırakıp sadece oynanıştan keyif almaya çalışıyoruz. Ve Shadow Warrior 2 bu konuda gerçekten istediğimizi sonuna kadar veriyor.

 
shadow-warrior-2-inceleme1
 

Oyuna başlar başlamaz Shadow Warrior 2 evrenine hızlı bir giriş yapıyoruz. Kesip biçmek, kurşunlar yağdırmak, kafa yormamak ve silahları geliştirip daha büyük katliamlar yapmak demek. Düşman çeşitliliği, yaratıklar derken oyun sizi fazlasıyla oyalıyor. Ama bu tür oyunların kaçınılmazı olarak çatışmalar bir yerden sonra kendini tekrar ediyor. Bu noktada silah çeşitliliği ve yapabileceğiniz kombolar devreye giriyor. Oyunda toplam birbirinden bağımsız 70 adet silah var. Her silah farklı birbirine benzer özellikte silah neredeyse yok. Oyundaki en dikkat çekici nokta hız gerçekten önemli olduğunu söyleyebilirim.

 
shadow-warrior-2-inceleme2
 

İlk oyunun aksine Co-op oynanışa ikinci Oyunda izin veriliyor ve bu oyuncular için oldukça iyi bir haber ilk oyunun sevilen noktaları kan ve bitmeyen aksiyondu. Oyun ilkine oranla daha hızlı, çok daha kana susayan bir görev adamı haline getirilmiş vurduğumuz kılıç darbeleri düşmanı parçalara ayırabiliyor. Oyunda öldürdüğümüz düşmanı istediğimiz gibi doğruyoruz. Kılıcının  kullanımı üzerinde öyle ince çalışılmış ki bütün oyunu kılıcı ile bitirmek isteyecekseniz. Shadow Warrior 2, o bol katliamlı, çizgisel ve eğlence odaklı FPS oyunlarına duyduğu saygıyı sizinle paylaşıyor. Bunun üzerine eklediği birkaç gelişmiş fikri eski usul eğlence ile birleştirip bizlerin beğenisine sunuyor.

 
shadow-warrior-2-inceleme3
 

Gelelim oyunun grafiklerine, oyunun grafikleri son derece güzel. Özellikle kan efektleri muazzam. Bulunduğunuz alanın yaratıkları öldürmekten kan ile dolup taşacağını görebilirsiniz. Yaratık animasyonları ise yeterli seviyede. Şöyle düşünün bir yaratıktan ne kadar estetik hareket yapmasını bekleyebilirsiniz ki zaten. Üzerine son hız koşacak, hayvanlar gibi bağırarak hurra dalacaktır. Bu çok normal onlar için ve oyunda da bu şekilde verilmiş zaten. Ateş grafikleri de son derece iyi, ayrıca oyun içerisinde takımca slow-motion, yavaş çekimegirdiğiniz anlarda düşmanları kafadan vurmak çok zevkli. Hem bu yavaş çekim esnasında mermilerin gidişini görmekte muazzam olmuş. Oyunun müzikleri ise oyuncuları çok gaza getirecek şekilde seçilmiş. Menüden tutun, oyun içerisinde çatışma esnasında değişen o müzikler sizi düşmanları öldürmek için istediğiniz havaya sokuyor. Son olarak seriyi takip edenler için Shadow Warrior 2 kaçırılmaması gereken bir oyun olmuş.

Playstore’a Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz.

Oyunu Satın Almak İçin Tıklayın



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!