-->
Şenlikler Başlasın! MAFIA III Voidu’da!

Tüm oyunseverler tarafından heyecan ile beklenen MAFIA III, dünya ile aynı anda Voidu kataloğunda yerini aldı!En kaliteli ve eğlenceli oyunları en uygun fiyatlarla kullanıcılarına ulaştırmayı hedefleyen Voidu, Bu kez MAFIA III oyununu ve paketlerini, siz oyunseverlere en uygun fiyatlarla sunuyor. MAFIA II oyunu ile büyük bir başarıya imza atan 2K Games, MAFIA III ile yeniden […]

07.10.2016 | ulasufuk

Tüm oyunseverler tarafından heyecan ile beklenen MAFIA III, dünya ile aynı anda Voidu kataloğunda yerini aldı!En kaliteli ve eğlenceli oyunları en uygun fiyatlarla kullanıcılarına ulaştırmayı hedefleyen Voidu, Bu kez MAFIA III oyununu ve paketlerini, siz oyunseverlere en uygun fiyatlarla sunuyor.
MAFIA II oyunu ile büyük bir başarıya imza atan 2K Games, MAFIA III ile yeniden üst sıralara çıkacakmış gibi görünüyor. Hangar 13 tarafından geliştirilen oyun, gerek grafik, gerekse oynanış tarzı bakımından çok daha gelişmiş olan oyun, 1968 yılı New Bordeaux şehrinde geçiyor.
New Bordeaux şehrinde geçen MAFIA III’te, karanlık geçmişinden kurtulmak isteyen ve bu sırada the black mob adında ki vekil ailesi İtalyan mafyası tarafından yok edilen ve kendine yeni bir aile kurmaya ve bunu yapanlardan intikamını almaya and içen Lincoln Clay karakterini canlandıracaksınız.

Türkiye’nin en çok tercih edilen oyun mağazası olan Voidu’nun katalogunda yerini alan MAFIA III oyunu 179 yerine sadece 132 TL! Oyunseverler buraya tıklayarak en uygun fiyata oyuna sahip olabilirler.
Voidu Hakkında



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz