-->
Red Dead Redemption 2 İlk Video

 Rockstar Games‘in geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde duyurusunu gerçekleştirdiği Red Dead Redemption 2’nin ilk videosu yayınlandı.  Firmanın resmi sitesindeki geri sayımın tamamlanması ile birlikte oyunun ilk tanıtım videosu da yayınlanmış oldu. Ufukta beliren ve bizlere doğru yaklaşan atlı sahnesiyle açılan video vahşi batının muhteşem doğa atmosferiyle devam ediyor. Yaklaşık bir dakika uzunluğunda olan tanıtım videosu biterken heyecan […]

20.10.2016 | ulasufuk

 Rockstar Games‘in geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde duyurusunu gerçekleştirdiği Red Dead Redemption 2’nin ilk videosu yayınlandı. 

Firmanın resmi sitesindeki geri sayımın tamamlanması ile birlikte oyunun ilk tanıtım videosu da yayınlanmış oldu. Ufukta beliren ve bizlere doğru yaklaşan atlı sahnesiyle açılan video vahşi batının muhteşem doğa atmosferiyle devam ediyor. Yaklaşık bir dakika uzunluğunda olan tanıtım videosu biterken heyecan doruklara ulaşıyor. Red Dead Redemption 2 2017 yılının sonbahar döneminde çıkış yapacak oyun yalnızca Playstation 4 ve Xbox One platformlarında bulunacak.

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.