-->
Nintendo Switch Duyuruldu!

Nintendo’nun yeni oyun konsolu netlik kazandı. Uzun süre Nintendo NX adıyla çıkacağı bilinen cihaz Nintendo Switch olarak duyuruldu. Uzun süredir Nintendo NX olarak bildinen cihaz, Nintendo Switch olarak resmiyet kazandı. Uzun süredir geliştirme aşamasında olan konsolu nihayet kendini gösterdi.     Nintendo Switch olarak bize sunulan cihazın ilk fragmanı aynı zamanda yeni konsol sistemi için […]

20.10.2016 | ulasufuk

Nintendo’nun yeni oyun konsolu netlik kazandı. Uzun süre Nintendo NX adıyla çıkacağı bilinen cihaz Nintendo Switch olarak duyuruldu.

Uzun süredir Nintendo NX olarak bildinen cihaz, Nintendo Switch olarak resmiyet kazandı. Uzun süredir geliştirme aşamasında olan konsolu nihayet kendini gösterdi.

 
nintendo-switch-duyuruldu1
 

Nintendo Switch olarak bize sunulan cihazın ilk fragmanı aynı zamanda yeni konsol sistemi için bir ön tanıtım oldu. Nintendo Wii’nin resmi tanıtım fragmanın 6 kat daha uzun olacağı söylenen fragmanın bu sözünü tutmuş olması sevindirici bir gelişme oldu.

 
nintendo-switch-duyuruldu2
 

Mart 2017’de satışa çıkacak olan Nintendo Switch, 9. nesil konsolları başlatacak cihaz olacak. Bunun dışında uzunca bir süredir dedikodu olan kartuş olayı da netlik kazandı. Nintendo’nun yeni Oyun konsolu Nintendo Switch kartuş sistemiyle oyunları çalıştıracak.
 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.