-->
Muhteşem bir MSI Anakart Alın, Savaşa Siz de Katılın!

İki prestijli aile; MSI ve 2K GAMES, güçlerini birleştirdi: Size reddedemeyeceğiniz bir paket sunuyorlar. Seçili MSI MSI Intel® GAMING X99/Z170 anakartlardan birini satın alın, MAFIA III oyununa ÜCRETSİZ sahip olun! Tamamlanması 6 yıl süren MAFIA III, 2K GAMES ve Hangar 13 tarafından yaratılan en yeni şaheser! Çok geniş bir açık dünya oyun deneyimini destansı sinema […]

26.10.2016 | ulasufuk

İki prestijli aile; MSI ve 2K GAMES, güçlerini birleştirdi: Size reddedemeyeceğiniz bir paket sunuyorlar. Seçili MSI MSI Intel® GAMING X99/Z170 anakartlardan birini satın alın, MAFIA III oyununa ÜCRETSİZ sahip olun! Tamamlanması 6 yıl süren MAFIA III, 2K GAMES ve Hangar 13 tarafından yaratılan en yeni şaheser! Çok geniş bir açık dünya oyun deneyimini destansı sinema anlatımıyla süsleyen MAFIA III, inanılmaz canlılıkta yüz ifadeleri ile gergin aksiyonlu bir atmosferde geçiyor ve kendinizi şu ana kadar yaşamadığınız kadar kaptıracağınız bir oyun deneyimi vaadediyor.

Şiddetli silahlı çatışmalar, birebir dövüşler ve tırnak yedirten araba takipleri, bu aksiyon harikasının dehşet dolu başlıklarından yalnızca bazıları. MSI GAMING anakartlar, üstün ses bileşenleri ve 8 kanal HD ses desteği ile sizi koltuğunuzdan zıplatacak. Askeri sınıf ses geliştirici NAHIMIC teknolojisi, eksiksiz 3D surround ses deneyimi ile sizi oyunun içine hapsedecek. Patlamaları, kurşunları ve düşmanların çığlıklarını tıpkı yanıbaşınızdalarmışçasına hissedeceksiniz!

Tıpkı New Orleans gibi, New Bordeaux da Güney Amerika’nın baş döndürücü Fransız sokak atmosferini yansıtıyor. Hikayemiz de burada başlıyor. MSI GAMING PRO anakartlarla gelen MSI MYSTIC LIGHT sayesinde LED efekt modları arasında geçiş yaparak oyundaki bu mistik atmosferi odanızda da istediğiniz şekilde yaratabilirsiniz.

Bu detaylı oyun deneyimi tabii ki performans için tasarlanmış bir PC olmadan tamamlanamaz. MSI X99/Z170 GAMING anakartlar sadece yüksek performans ve yukarıdaki özelliklerle gelmiyor. Ayrıca optimize edilmiş hatlar ve yalıtılmış bellek devrelerine sahip DDR4 Boost teknolojisine de sahip. Steel Amor destekli PCIe yuvaları, en ağır ekran kartlarını bile rahatlıkla taşıyabiliyor.

6 yıllık sabırsız bekleyişin ardından artık MSI sisteminizi kuşanıp Bordeaux açık dünyasını MAFIA III ile deneyimleyebilirsiniz. Promosyonla ilgili daha fazla bilgi için: www.msi.com/Promotion/detail/msi-mafia3-bundle 

X99A GAMING PRO & Z170A GAMING M7



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.