-->
Kasım Ayında Vizyona Girecek Filmler

Kasım ayında vizyona girecek olan kaçırmamanız gereken filmlerin detaylarına ve fragmanlarına göz atabilirsiniz. DOKTOR STRANGE   Tür:    Aksiyon-Macera Oyuncular:    Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Scott Adkins, Benjamin Bratt ile Mads Mikkelsen ve Tilda Swinton Yönetmen:     Scott Derrickson Yapımcı:         Kevin Feige Baş Yapımcılar:       Louis D’Esposito, […]

13.10.2016 | ulasufuk

Kasım ayında vizyona girecek olan kaçırmamanız gereken filmlerin detaylarına ve fragmanlarına göz atabilirsiniz.

DOKTOR STRANGE

 

Tür:    Aksiyon-Macera

Oyuncular:    Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Scott Adkins, Benjamin Bratt ile Mads Mikkelsen ve Tilda Swinton

Yönetmen:     Scott Derrickson

Yapımcı:         Kevin Feige

Baş Yapımcılar:       Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Stephen Broussard, Charles Newirth, Stan Lee

 

 

Özet:

Marvel’dan “Doktor Strange”, korkunç bir araba kazasından sonra ellerini kullanamamaya başlayan dünyaca ünlü sinir cerrahı Dr. Stephen Strange’in değişen hayatının hikâyesini konu alıyor. Geleneksel tıp işe yaramayınca Doktor Strange, iyileşme ümidiyle çareyi sıra dışı yerlerde arar ve Kamar-Taj olarak bilinen gizemli topraklara ulaşır. Ancak, burasının sadece bir iyileşme merkezi değil, aynı zamanda gerçekliği yok etmek üzerine kurulu, görülmemiş karanlık güçlere karşı bir savaş cephesi olduğunu çok geçmeden öğrenecektir. Kısa sürede olağanüstü güçler edinen Strange, şöhret ile statü dolu yaşamına geri dönmekle her şeyi geride bırakarak var olan en güçlü büyücü olarak dünyayı korumak arasında seçim yapmak zorunda kalacaktır. 4 Kasım 2016’da vizyona girecek olan Marvel’dan “Doktor Strange” filminde Strange’in bu tehlikeli, şaşırtıcı ve tamamen akıl almaz yolculuğuna siz de katılın.

“Doktor Strange” filminin oyuncuları arasında Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Scott Adkins, Benjamin Bratt ile Mads Mikkelsen ve Tilda Swinton yer alıyor. Yönetmenliği Scott Derrickson üstlenirken yapımcılık Kevin Feige’e ait. Başyapımcılar ise Louis D’Esposito, Stephen Broussard, Victoria Alonso, Charles Newirth ve Stan Lee. 4 Kasım 2016’da vizyona girecek olan Marvel’dan “Doktor Strange” filminde Strange’in bu tehlikeli, şaşırtıcı ve tamamen akıl almaz yolculuğuna siz de katılın.

 

ÖLÜM ALFABESİ: KÖTÜLÜĞÜN BAŞLANGICI       

 

Tür:   Doğaüstü Gerilim

Oyuncular:   Henry Thomas, Elizabeth Reaser, Doug Jones, Parker Mack, Sam Anderson, Kate Siegel,Annalise Basso, Lulu Wilson

Yönetmen:    Mike Flanagan

Yazarlar:        Mike Flanagan & Jeff Howard

Yapımcılar:     Michael Bay, Brad Fuller, Andrew Form, Jason Blum, Brian Goldner, Stephen Davis
 

Özet

2014’ün hit filmi Ölüm Alfabesi’nin devamı olan Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı, izleyenleri yeni korkunç bir hikayeyle bir kez daha ruh çağırma tahtasının etkisi altına alıyor. 1965 yılında Los Angeles’ta yaşayan bekar bir anne ve iki kızı kötü bir ruhu istemeden evlerine kabul eder. Küçük kızın bu kötü ruh tarafından esir alınmasıyla, onu kurtarmak ve kötü ruhu geri göndermek için aile görülmemiş korkularla yüzleşecektir.

Filmin yapımını, Platinum Dunes ortakları Michael Bay, Brad Fuller ve Andrew Form (The Texas Chainsaw Massacre, The Purge serileri, Teenage Mutant Ninja Turtles), Blumhouse Productions’dan Jason Blum (The Purge ve Insidious serileri) ile Hasbro’dan Brian Goldner (Transformers ve G.I. Joe serileri) ve Stephen Davis (Ouija) üstleniyor. Mike Flanagan & Jeff Howard (Oculus) senaryoyu yazmış. Filmin dünya çapındaki dağıtımı ise Universal’a ait.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.