-->
Jack Reacher Asla Geri Dönme 21 Ekim’de Vizyona Giriyor.

Jack Reacher (Tom Cruise) merakla beklenen devam filmi JACK REACHER: ASLA GERİ DÖNME’de kendine özgü adaletiyle geri dönüyor. Film, Reacher’ın komutasındaki aktif görev subaylarının öldürülmesi hakkındaki gerçeği ortaya çıkarma yarışını konu alıyor. Film, yazar Lee Child’ın dünya çapında 100 milyon satışa ulaşan, çok satan Jack Reacher dizisinin 18. Romanı Jack Reacher: Asla Geri Dönme kitabına […]

18.10.2016 | ulasufuk

Jack Reacher (Tom Cruise) merakla beklenen devam filmi JACK REACHER: ASLA GERİ DÖNME’de kendine özgü adaletiyle geri dönüyor. Film, Reacher’ın komutasındaki aktif görev subaylarının öldürülmesi hakkındaki gerçeği ortaya çıkarma yarışını konu alıyor.

Film, yazar Lee Child’ın dünya çapında 100 milyon satışa ulaşan, çok satan Jack Reacher dizisinin 18. Romanı Jack Reacher: Asla Geri Dönme kitabına dayanıyor. Seçkin bir askeri polis biriminin komutasından istifa ettikten yıllar sonra göçebe, Yanlış düzeltici Reacher arkadaşı ve halefi Binbaşı Susan Turner (Cobie Smulders) Casuslukla suçlandığında bıraktığı hayata geri dönecektir. Reacher’a, masumiyetini kanıtlamak ve eski askerlerinin öldürülmesinin ardındaki gerçek suçluları ortaya çıkarmaktan asla vazgeçmeyecektir.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.