-->
EvilBane: Kuzgunların Yükselişi’nde 200. Güne Özel Kutlama

Mobil RPG Evilbane, 200. Gününe özel güncellemesinde, yenilenen Arena, Puan Dükkanı ve seçenek değiştirme sistemini oyuncularıyla buluşturuyor. 200. gün kutlamaları adına bir etkinlik de düzenleyen Evilbane, tüm oyuncularına çeşitli hediyeler dağıtıyor. Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble’ın, mobil aksiyon RPG oyunuEvilBane: Kuzgunların Yükselişi, son güncellemesinde 200. Günü şerefine Arena’da yaptığı değişiklikleri, Puan Dükkanı’nı […]

26.10.2016 | ulasufuk

Mobil RPG Evilbane, 200. Gününe özel güncellemesinde, yenilenen Arena, Puan Dükkanı ve seçenek değiştirme sistemini oyuncularıyla buluşturuyor.

200. gün kutlamaları adına bir etkinlik de düzenleyen Evilbane, tüm oyuncularına çeşitli hediyeler dağıtıyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble’ın, mobil aksiyon RPG oyunuEvilBane: Kuzgunların Yükselişi, son güncellemesinde 200. Günü şerefine Arena’da yaptığı değişiklikleri, Puan Dükkanı’nı ve seçenek değiştirme sistemini oyuncuların beğenisine sunuyor. Evilbane, güncellemelere ek olarak 200. Gün kutlamaları adına her gün giriş yapan tüm oyuncularına farklı ödüller sunuyor.

Yenilenen Arena’da liglerin belirlenme şeklini değiştiren Evilbane, Arena puanlarını çarpışmanın sonucuna ve peş peşe alınan galibiyetlere göre belirliyor. Yeni lig sistemi ile haftalık periyodlarda lig konumları sıralamalarına bağlı olarak değişen Evilbaneoyuncuları, Acemi, Süper, Usta ve Kahramanlar Ligi arasından en üst sıraya ulaşınca ödül kazanıyor.

Puan Dükkanı’ndan Arena Puanları karşılığında birçok eşya ve seçenek değiştirme biletleri hediye edilen Evilbane’de, üst liglerdeki oyuncular daha fazla eşya seçebiliyor.

Seçenek değiştirme sistemi ile oyuncular, ekipmanlarının özelliklerini oyun içi altın ve seçenek değiştirme biletleri aracılığıyla değiştirebiliyor. Seçenek değiştirme bileti kullananEvilbane oyuncuları, ekipmanların özelliklerini istedikleri yönde şekillendirebiliyor.

20 Ekim – 10 Kasım arasında 200. Gününü kutlamak için giriş etkinliği de düzenleyenEvilbane, oyuna giren tüm oyunculara kristaller, Cennettaşları, Epik seviye büyülü silahlar dağıtıyor. Etkinlik süresince her gün giriş yapanlara ise Kuzgun Zırh Bileti hediye ediliyor.

Ayrıca, Cadılar Bayramı etkinlikleri kapsamında arkadaş daveti ve quiz etkinliği ile beraber sınırlı süreli Cadılar Bayramı kostüm paketi de Evilbane oyuncularını bekliyor.

EvilBane, App Store ve Google Play’den oyuniçi alım seçenekleriyle ücretsiz indirilebilir.

App Store: http://buff.ac/4cIt

Google Play: http://buff.ac/4cIu

Oyun hakkında daha fazla bilgiye resmi Evilbane sitesi ve resmi Facebook sayfasıaracılığıyla ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.