-->
Crush Online Tüm Oyunculara Açıldı

“Bu bir maç değil, bir savaş” sloganıyla yola çıkan PC oyunu Crush Online’ın beta süreci bitti ve oyun tüm oyunculara açıldı. Crush Online, Steam’in en popüler yeni oyunlar listesinde zirveye oynuyor. JoyImpact’in geliştirdiği, Türkiye’de GAMESinFLAMES ve Super Mad Games ortaklığında yayınlanan tamamen Türkçe ve ücretsiz MMO Crush Online tüm oyunculara açıldı. PVP odaklı olan ve […]

14.10.2016 | ulasufuk

“Bu bir maç değil, bir savaş” sloganıyla yola çıkan PC oyunu Crush Online’ın beta süreci bitti ve oyun tüm oyunculara açıldı.

Crush Online, Steam’in en popüler yeni oyunlar listesinde zirveye oynuyor.

JoyImpact’in geliştirdiği, Türkiye’de GAMESinFLAMES ve Super Mad Games ortaklığında yayınlanan tamamen Türkçe ve ücretsiz MMO Crush Online tüm oyunculara açıldı. PVP odaklı olan ve MOBA tarzı savaşlar sunan Crush Online çıkar çıkmaz Steam’in öne çıkanlar ve en popüler yeni oyunlar listelerinde ilk 10’a girdi. Steam ana sayfaya editör ve oyuncu oylarıyla yerleşti. Crush Online kapalı ve açık beta süreçlerinde hem MMO hem MOBA seven oyunculardan büyük ilgi gördü. Oyuncu geribildirimleriyle daha da geliştirilen oyunda organik şekilde büyüyen aktif bir Türk oyuncu topluluğunun olması ise beta sürecinden beri ilgi çekiyor.

Crush Online’ın çıkışıyla ilgili olarak, GAMESinFLAMES’in Genel Müdürü Achim Kaspers şu açıklamayı yaptı: “Crush Online’ı çok başarılı kapalı ve açık beta süreçlerinden sonra nihayet açtığımız için çok heyecanlıyız. Oyunun MMO kavramına farklı bakış açısı, hem takım oyunu odaklı kapışmaları seven oyuncular hem de sınırları değiştiren epik savaşları tercih eden oyuncular tarafından olağanüstü ilgiyle karşılandı. Oyunu daha da iyi hale getirmek için, topladığımız tüm oyuncu geribildirimlerini kullandık ve neticede oyunu herkese açtığımız için çok mutluyuz.”

Crush Online’da kapışma üç bölgeye ayrılmış Gaia dünyasında geçiyor. Her bir bölgede toprak savaşları durmaksızın devam ediyor. Loncalar ve uluslar Kale Kuşatma etkinlikleri sırasında ittifak yapabiliyor. Kuşatmayı kazanan taraf kaleyle birlikte bir ulusun ve onun mal varlıklarının sahibi oluyor. Epik savaşlar sonucunda devasa ganimetlerin yanında çok güçlü bonuslar kazanılıyor. Örneğin, kazanılan kaledeki NPC’lerin sunduğu efsunlama, güçlendirme gibi olanaklardan o anda kalenin sahibi olan taraf yararlanabiliyor.

Kale savunma, lejyon sistemi ve bütün haritanın tek bir ulus tarafından ele geçirilebilmesi gibi özelliklerin yanında Crush Online’ın rekabetçi oyuncular için en önemli özelliklerinden biri de şu: Oyunda imparator olabiliyorsunuz! Özel rank sistemiyle belirlenen en başarılı oyuncular kendi ulusunun imparatoru olarak oyunu yönetiyor.

Crush Online ücretsiz olarak indirilip oynanabilir. Oyun Türkçe dil desteğine sahip.

Oyunu indirmek için: https://www.crush-game.com/ (veya Steam’den indirebilirsiniz).



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.