-->
2. Paramanya Cup Finali Sonuçlandı!

2015 yılından bu yana geniş bir kitlesi bulunan mobil oyun Paramanya tarafından EuroCups, TP-Link ve Nescafé 3 ü 1 arada Extra’nın katkılarıyla 1 Ekim Cumartesi İstanbul’da gerçekleştirilen ve 16 oyuncunun kıyasıya mücadele ettiği 2. Paramanya Cup Finali’nin kazananı belli oldu. Türkiye’nin tek ve en heyecanlı mobil oyun turnuvası olan 2. Paramanya Cup turnuvasında dereceye giren […]

04.10.2016 | ulasufuk

2015 yılından bu yana geniş bir kitlesi bulunan mobil oyun Paramanya tarafından EuroCups, TP-Link ve Nescafé 3 ü 1 arada Extra’nın katkılarıyla 1 Ekim Cumartesi İstanbul’da gerçekleştirilen ve 16 oyuncunun kıyasıya mücadele ettiği 2. Paramanya Cup Finali’nin kazananı belli oldu.

Türkiye’nin tek ve en heyecanlı mobil oyun turnuvası olan 2. Paramanya Cup turnuvasında dereceye giren yarışmacılara toplamda 15.000 TL para ödülü dağıtıldı.

Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan ve Türkiye’nin en sevilen ve tek e-spor mobil oyunu Paramanya, 1 Ekim Cumartesi İstanbul’da 2. Offline turnuva finalini gerçekleştirdi. EuroCups, TP-Link ve Nescafé 3 ü 1 arada Extra’nın katkılarıyla düzenlenen turnuvada, finale kalan 16 oyuncu arasından “JuLiet” Arzu Balcı büyük ödülü kazandı.

Türkiye’de heyecanla oynanan ve 5.000.000 indirilme sayısına ulaşan Paramanya, 4 online, 1 offline turnuvadan oluşan 2. Paramanya Cup turnuvasının finalinde izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı. 1500 oyuncu arasından son 3’e kalan “BK Reis” Onur Yıldırım, “KSK Vasilet” Kerem Can Dikel ve “JuLiet” Arzu Balcı’nın birincilik için yarıştığı offline turnuvada, “JuLiet” Arzu Balcı finale ulaştı. Online turnuvalar sonucunda 6.000 TL kazanan Paramanya oyuncuları, büyük finalde 1.’ye 5.000, 2.’ye 2.500 ve 3.’ye 1.500 TL olmak üzere 9.000 TL para ödülü için yarıştı. Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen, en iyi 16 Paramanya oyuncusunun karşılaştığı 2. Paramanya Cup turnuvası sonucunda, toplamda 15.000 TL ödül dağıtıldı.

Melodi Kızılgün ve Cantuğ “Unlost” Özsoy’un spikerliğini yaptığı 2. Paramanya Cup Final Turnuvası’nda, Salih “Marqnue” Onaran analiz masasından yorumlarda bulundu. 3. “BK Reis” Onur Yıldırım, 2. “KSK Vasilet” Kerem Can Dikel ve 1. “JuLiet” Arzu Balcı’nın kıyasıya rekabetine sahne olan 2. Paramanya Cup finalinde, aynı zamanda oyuncular arasındaki samimiyet ve dostluk da dikkat çekti.

Turnuva bitiminde şampiyon olmasına ilişkin duygularını dile getiren “JuLiet” Arzu Balcı “Oyunu ilk çıktığından beri büyük bir heyecanla oynuyorum, bu yüzden birinci olmak beni çok mutlu etti. Ayrıca, bu oyun sayesinde Türkiye’nin farklı bölgelerinden birçok kişiyle tanışıp, arkadaş olma şansı yakaladım. Benim için Paramanya sayesinde burada bulunmak ve keyifli vakit geçirmek çok önemliydi” dedi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!