-->
Yenilenen Playstore’a özel sınırsız AKN kampanyası

Türk Telekom, Türkiye’nin ilk ve lider dijital oyun platformu Playstore ile oyun sektörüne yön vermeye devam ediyor. Yenilenen arayüzü ve güçlü altyapısı ile servis kalitesini en üst düzeye çıkartan Playstore, en sevilen oyunları çok özel fırsatlarla ve avantajlı kampanyalarla sunuyor. Türk Telekom, Playstore’un yenilenmesini kullanıcılarıyla birlikte kutlamak üzere özel bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında 100 […]

27.09.2016 | ulasufuk

Türk Telekom, Türkiye’nin ilk ve lider dijital oyun platformu Playstore ile oyun sektörüne yön vermeye devam ediyor.

Yenilenen arayüzü ve güçlü altyapısı ile servis kalitesini en üst düzeye çıkartan Playstore, en sevilen oyunları çok özel fırsatlarla ve avantajlı kampanyalarla sunuyor. Türk Telekom, Playstore’un yenilenmesini kullanıcılarıyla birlikte kutlamak üzere özel bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında 100 TL üzeri oyunları Türk Telekom internet faturasıyla alan müşterilerin adil kullanım noktaları (AKN) Kasım ayı süresince limitsize çevriliyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, dijital oyun platformu Playstore ile oyun sektörüne yön vermeye devam ediyor.

Dijital oyun dünyasına verdiği önemin göstergesi niteliğindeki yatırımları kapsamında Playstore’un arayüzünü yenileyen Türk Telekom, Playstore’un yenilenmesini kullanıcıları ile paylaşmak üzere özel bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Playstore’dan 100 TL ve üzeri alışveriş yapan bütün Türk Telekom müşterilerinin Kasım ayı boyunca Adil Kullanım Noktası’nı limitsiz hale getiriyor. Bu sayede en yeni oyunlara özel koşullarla sahip olan oyunseverler, bir ay boyunca limitsiz internetin keyfini çıkartıyor.

Yenilenen arayüzünün yanı sıra dijital oyun kataloğunu da genişleten Playstore, uzman editörler tarafından hazırlanan özel oyun serilerini ve her hafta yenilenen öneri alanını da oyunseverlerin beğenisine sundu.  Bunun yanında kataloglarında 4 bine yakın oyun yer alan Playstore, Türkiye’deki en geniş içeriğe sahip oyun platformu olma özelliğini koruyor. Yenilenen Playstore, kullanım kolaylığı, yüksek performans, yenilikçi ve kullanıcı dostu arayüzü ve kolay ödeme seçenekleri sayesinde oyunculara sunduğu servis kalitesini daha da artırdı.

Türk Telekom, dijital oyun platformu Playstore ile oyunseverlere internet faturasına 12 aya varan peşin fiyatına taksit imkanı, rekabetçi fiyat avantajı ve Türkiye’nin her yerinden kolay erişim olanağı sağlıyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!