-->
Yeni DUALSHOCK 4 USB Kablosuz Adaptör ile Kablosuz Oyun Windows PC’ye ve Mac’e Geliyor

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE), DUALSHOCK 4 USB Kablosuz Adaptör’ün 2016’da satışa sunulacağını duyurdu. Yeni adaptör, Windows PC ve Mac üzerinde PlayStation®4 (PS4™) Remote Play gibi uyumlu uygulamaları geliştiriyor. Ürün, DUALSHOCK®4 kablosuz kumandasını Bluetooth® üzerinden PC veya Mac işletim sistemine bağlamayı mümkün hale getiriyor. Adaptör sayesinde parmaklarınızın ucuna taşınan DUALSHOCK®4’ün sezgisel kablosuz kumanda özellikleri ile […]

06.09.2016 | ulasufuk

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE), DUALSHOCK 4 USB Kablosuz Adaptör’ün 2016’da satışa sunulacağını duyurdu.

Yeni adaptör, Windows PC ve Mac üzerinde PlayStation®4 (PS4™) Remote Play gibi uyumlu uygulamaları geliştiriyor. Ürün, DUALSHOCK®4 kablosuz kumandasını Bluetooth® üzerinden PC veya Mac işletim sistemine bağlamayı mümkün hale getiriyor. Adaptör sayesinde parmaklarınızın ucuna taşınan DUALSHOCK®4’ün sezgisel kablosuz kumanda özellikleri ile kablosuz Remote Play deneyiminin keyfini çıkartabilirsiniz.

Kolay ve hızlı kullanım sağlayan özelliklerden yararlanabilmek için oyun severlerin tek yapması gereken PS4™ Remote Play’i indirmek. www.playstation.com’dan ücretsiz indirilebilen bir uygulama hem Windows PC hem de Mac sistemleri ile uyumlu. Uzatktan Oynatma (Remote Play), Kablosuz Adaptör yardımıyla, cihazların USB yuvası üzerinden veya Bluetooth® üzerinden kablosuz olarak eşleştriyor ve kullanıcıların DUALSHOCK®4 Kablosuz Kumandalarını bağlamadan PS4™’lerine uzaktan erişmesine imkan tanıyor.

DUALSHOCK®4 Kablosuz Kumanda ve Adaptör, 24 Ağustos’tan itibaren Birleşik Krallık, Belçika ve Hollanda’da hizmete giren Windows PC üzerindeki PlayStation™Now (PS Now) abonelik hizmetiyle de uyumlu. Oyun severler, 300’ü aşkın klasik PlayStation® oyununun yer aldığı ve sürekli büyüyen kütüphaneye anında erişebilmek için PS Now Windows PC uygulamasını indirebilir.

Net çizgileriyle kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olan DUALSHOCK®4 Kablosuz Adaptör’ün kullanımı son derece sezgisel ve kolay. Oyun severler, bağlandıktan sonra oyun ve uygulamanın destekleyen DUALSHOCK®4 Kumanda’sının tüm özelliklerine anında erişim sağlayabilecek. Erişim sağlanacak özellikler:

Butonlar

Analog çubuklar

Dokunmatik yüzey

Işık çubuğu

Hareket sensörleri

Titreşim

Stereo mikrofonlu kulaklık jakı



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.