-->
Overwatch’ı Ücretsiz Oynayın

9-12 Eylül arasında PS4 ve Xbox One’da Overwatch’ı Ücretsiz Oynayın Eğer PlayStation 4 veya Xbox One’da henüz geleceğin savaşına katılma şansı elde etmediyseniz, hazır olun. Arkadaşlarınızı toplayın ve 9-12 Eylül tarihleri arasındaki Overwatch Ücretsiz Haftasonunda Blizzard’ın takım tabanlı nişancı oyununu deneyin. Bu ücretsiz haftasonu boyunca Overwatch’un 22 kahramanı ve tüm haritaları Quick Play, Custom Games […]

05.09.2016 | ulasufuk

9-12 Eylül arasında PS4 ve Xbox One’da Overwatch’ı Ücretsiz Oynayın

Eğer PlayStation 4 veya Xbox One’da henüz geleceğin savaşına katılma şansı elde etmediyseniz, hazır olun. Arkadaşlarınızı toplayın ve 9-12 Eylül tarihleri arasındaki Overwatch Ücretsiz Haftasonunda Blizzard’ın takım tabanlı nişancı oyununu deneyin.

Bu ücretsiz haftasonu boyunca Overwatch’un 22 kahramanı ve tüm haritaları Quick Play, Custom Games ve Weekly Brawl gibi modlarda oynanabilir olacak. Ayrıca level atlayabilecek, Ganimet Kutuları kazanabilecek ve Hero Gallery yoluyla farklı kişiselleştirme özelliklerini açabileceksiniz – eğer oyundan hoşlanır ve Overwatch: Origins Edition satın almaya karar verirseniz bu haftasonu boyunca elde edeceğiniz tüm ilerlemeyi de koruyacaksınız.

Overwatch Ücretsiz Haftasonu 9-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek ve tüm PlayStation 4 sahipleri ve Xbox Live Gold üyeliğe sahip olan Xbox One sahipleri bu süre içinde oyunu indirip ÜCRETSİZ olarak oynayabilecek – kayıt olmanız veya kod girmeniz gerekmeyecek!

Ücretsiz dönem 9 Eylül akşam 21’den 12 Eylül gece yarısına kadar sürecek.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!