-->
MSI’DAN YENİ GAMING ANAKART: Z170A GAMING M6

KORKUTUCU GRİ GÖRÜNÜŞÜ, ÜSTÜN AĞ VE USB YETENEKLERİ İLE HARİKA BİR ENTHUSIAST SEVİYEİ OYUN ANAKARTI MSI, Enthusiast seviyesi oyuncular için tasarladığı yeni Z170A GAMING M6 anakartını duyurdu. Lightning USB ve gelecek nesil Killer ağ teknolojisi gibi iki yeni özelliği barındıran Z170A GAMING M6, kötücül gri rengi ile oyun masasına yeni bir görünüm ve his getiriyor. […]

06.09.2016 | ulasufuk

KORKUTUCU GRİ GÖRÜNÜŞÜ, ÜSTÜN AĞ VE USB YETENEKLERİ İLE HARİKA BİR ENTHUSIAST SEVİYEİ OYUN ANAKARTI

MSI, Enthusiast seviyesi oyuncular için tasarladığı yeni Z170A GAMING M6 anakartını duyurdu. Lightning USB ve gelecek nesil Killer ağ teknolojisi gibi iki yeni özelliği barındıran Z170A GAMING M6, kötücül gri rengi ile oyun masasına yeni bir görünüm ve his getiriyor. Bu anakart ayrıca tümleşik Twin Turbo M.2 ve Audio Boost 3 yanında oyununuzu geliştirecek birçok yeni özelliğe de sahip.

Piyasada bulunan anakartlardaki geleneksel Asmedia 1142 USB 3.1 denetleyici yongası ya PCIe Gen2 x2 (10Gb/s) ya da Gen3 x1 (8Gb/s) üzerinden bağlanır. Bu nedenle USB 3.1 Gen2 aktarım hızlarını 10Gb/sn ile sınırlar. Şimdi MSI, PCIe Gen3 x2 (16Gb/s) ile 2 kat daha hızlı çalışan Lightning Asmedia 2142 USB 3.1 Gen2 denetleyici çipine sahip ilk anakartı sunuyor. MSI’ın özel USB Speed Up teknolojisi ile birlikte çalışan bu yonga sayesinde şu anda piyasada daha hızlı bir USB 3.1 Gen2 çözümü yok! PCIe Gen3 bağlantısı, aynı anda 2 adet USB 3.1 Gen2 cihazı kullandığınızda transfer hızlarını da çok daha yüksek seviyelere taşıyor. MSI Z170A GAMING M6 anakart hem USB 3.1 Gen 2 Type-A, hem de Type-C arayüzü ile geliyor.

“En iyi kullanıcı deneyimi ve USB3.1 Gen2 ile en yüksek veri iletim hızlarına ulaşmak için ASMedia Technology Inc., dünyanın en büyük anakart firmalarından MSI ile birlikte çalışarak ultra hızlı USB denetleyiciye sahip yeni ASM 2142 USB denetleyicisini geliştirdi. MSI GAMING anakartlar üzerinde optimize edilen bu yonga ele en yeni ve en iyi teknolojiyi mükemmel bir donanım tasarımında kullanırken aynı zamanda sürücüyü de optimize etme fırsatına sahip olduk. ASMedia ve MSI, USB üzerinden veri transfer hızlarında çıtayı yükseltiyor” – Chewei Lin,başkanı

MSI’ın Rivet Networks ile yaptığı uzun işbirliği sayesinde MSI Z170A GAMING M6 anakart gelecek nesil Killer Networking teknolojisine de sahip. Böylece MSI kullanan oyuncular rakipleri karşısında her zaman bir adım önde olacak. Bu yeni teknolojinin detayları önümüzdeki günlerde resmi olarak paylaşılacak.

YÜKSEK PERFORMANSLI
M.2 SSD

Z170A GAMING M6 anakart, NVMe ve RAID desteği sayesinde yüksek performanslı SSD’lere de olanak tanıyor. BIOS üzerindeki M.2 Genie işlevi ile oyuncular artık sistem ya da oyun SSD’leri için RAID 0 kurrarak oyunların açılış hızlarını arttırabilecekler.

Z170A GAMING M6 ile ilgili daha fazla bilgi için:
www.msi.com/Motherboard/Z170A-GAMING-M6



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!