-->
Mount&Blade: Warband Görkemli Bir Lansmanla Konsollara Çıktı!

Lansman Çerçevesinde Ünlü Oyuncu Cemal Hünal ve Ordugah Türk Tarihi Canlandırma Ekibi’nin Yaptığı Gösteri İzleyenlerden Büyük Alkış Aldı Elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan TaleWorlds Entertainment,Mount&Blade: Warband’in PlayStation ve Xbox’a çıkışını geçtiğimiz hafta Ankara’da yaptığı görkemli bir lansman ile kutladı. PC versiyonu, dünya çapında 210 ülkede 6 milyondan fazla kopya satmayı başaran ve dünyanın en saygın […]

27.09.2016 | ulasufuk

Lansman Çerçevesinde Ünlü Oyuncu Cemal Hünal ve Ordugah Türk Tarihi Canlandırma Ekibi’nin Yaptığı Gösteri İzleyenlerden Büyük Alkış Aldı

Elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan TaleWorlds Entertainment,Mount&Blade: Warband’in PlayStation ve Xbox’a çıkışını geçtiğimiz hafta Ankara’da yaptığı görkemli bir lansman ile kutladı.

PC versiyonu, dünya çapında 210 ülkede 6 milyondan fazla kopya satmayı başaran ve dünyanın en saygın oyun dergilerinden PC Gamer’ın “Tüm Zamanların En İyi 100 Oyun” listesinde yer almayı başaran tek Türk oyunu Mount&Blade: Warband’in konsol lansmanı oyun medyasından ve ulusal basından büyük ilgi gördü.

TaleWorlds Entertainment oyunun konsol sürümünün çıkışını seyir zevki yüksek bir gösteriyle süsledi. Ordugah / Türk Tarihi Canlandırma Ekibi’nin hazırladığı ve ünlü oyuncu Cemal Hünal’ın da yer aldığı canlandırma gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı. TaleWorlds Entertainment Genel Müdürü Ali Erkin bir konuşma yaparak, “Türkiye’nin uluslararası oyun piyasasında gururu olmayı başarmış Mount&Blade: Warband ile bir ilke daha imza attık ve oyunun konsol sürümünü hem dijital hem de kutulu olarak tüm dünyadaki oyunseverlerle buluşturduk.” dedi.

Tamamıyla Türkiye’de geliştirilen Mount & Blade: Warband, 6 milyondan fazla kopya satarak ve 10 milyon kişi tarafından oynanarak bugüne dek ülkemizden çıkan en başarılı PC oyunu olmayı başardı. PlayStation® ve Xbox konsollarına kutulu olarak çıkan ilk Türk oyunu olma özelliğine sahip olan Mount&Blade: Warband’in konsol sürümü hem tek kişilik senaryosuyla hem de 32 kişinin bir arada oynayabileceği çok oyunculu moduyla konsol oyuncularının gönlünü fethetmeyi hedefliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!