-->
Monster Oyunseverleri Kadıköy’deki Yeni Yerinde Karşılamaya Hazırlanıyor

Monster Notebook oyunseverlerin daha kolay ulaşabileceği yeni mağazasında oyun tutkunlarına hem en yeni modellerini görme hem de VR deneyimini yaşama imkânı sunacak Ürettiği yüksek performanslı oyun laptop’ları ve iş istasyonları ile her kesimin beğenisini kazanan Monster Notebook, Kadıköy’deki mağazasını yeni ve daha merkezi bir noktaya taşıyor. Geride bıraktığımız 10 yılda olduğu gibi kullanıcıların rahatlıkla ulaşabileceği […]

23.09.2016 | ulasufuk

Monster Notebook oyunseverlerin daha kolay ulaşabileceği yeni mağazasında oyun tutkunlarına hem en yeni modellerini görme hem de VR deneyimini yaşama imkânı sunacak

Ürettiği yüksek performanslı oyun laptop’ları ve iş istasyonları ile her kesimin beğenisini kazanan Monster Notebook, Kadıköy’deki mağazasını yeni ve daha merkezi bir noktaya taşıyor.

Geride bıraktığımız 10 yılda olduğu gibi kullanıcıların rahatlıkla ulaşabileceği bir marka olmaya çalışan Monster Notebook, bu amaç doğrultusunda Kadıköy’deki mağazasını oyunseverlerin çok daha kolay ulaşabilecekleri bir yere taşıyor.

Türkiye’nin Tek Oyun Bilgisayarı Mağazası

Monster’ın artık herkesçe bilinen yeşil siyah renklerinin ve Monster’ın gücünü ve enerjisini yansıtan geometrik hatlara sahip modern bir tasarımın hâkim olacağı 3 katlı yeni mağazada, oyunseverlerin VR deneyimini doyasıya yaşayabilecekleri özel bir VR deneme alanı da olacak. Elbette Monster hayranları mağazanın giriş katında yer alacak alanda Monster Notebook’un tüm gaming laptop modellerini görüp kullanma şansını da elde edecekler.

Monster kullanıcılarına yalnızca en iyi oyun bilgisayarını değil, en iyi hizmeti sunmaya da büyük önem veriyor. Oyunseverler en zorlu görevlerin altından kalkabilecek güçteki oyuncu notebook’u ve iş istasyonları hakkında her türlü bilgiyi Monster’ın tecrübeli çalışanlarından alabilecekler.

Türkiye’nin tamamen oyun bilgisayarlarına özel tek mağazası olan Monster Notebook’un Kadıköy mağazası, tüm oyun tutkunlarını yakın bir zamanda Kadıköy Rıhtım Caddesi, Başçavuş Sokak No: 6 adresindeki yeni yerinde ağırlamaya hazırlanıyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!