-->
Ekim Ayının Ücretsiz Xbox Oyunları!

Xbox Live Gold’da, Xbox One ve Xbox 360 sahiplerini bekleyen ücretsiz oyunlar belli oldu. Super Mega Baseball: Extra Innings ve The Escapists ücretsiz oyunlar arasında yer alıyor! Microsoft‘un ücretli abonelik gerektiren sosyal oyuncu platformu Xbox Live Gold‘un 2016 Ekim ayında yayınlanacak olan ücretsiz oyunları belli oldu. Bilindiği üzere Xbox Live Gold’da her ay Xbox One ve Xbox 360 konsolları için birçok oyun ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Xbox […]

22.09.2016 | ulasufuk

Xbox Live Gold’da, Xbox One ve Xbox 360 sahiplerini bekleyen ücretsiz oyunlar belli oldu. Super Mega Baseball: Extra Innings ve The Escapists ücretsiz oyunlar arasında yer alıyor!

Microsoft‘un ücretli abonelik gerektiren sosyal oyuncu platformu Xbox Live Gold‘un 2016 Ekim ayında yayınlanacak olan ücretsiz oyunları belli oldu.

Bilindiği üzere Xbox Live Gold’da her ay Xbox One ve Xbox 360 konsolları için birçok oyun ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Xbox Live Gold aboneleri, abonelikleri bitene kadar bu oyunları ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorlar. Üyelikleri bittiğinde ise oyun direk olarak sistemden kaldırılıyor.

Xbox Live Gold’un bu ayki ücretsiz oyunlarına baktığımızda direk dikkat çeken yapımlar I Am Alive ve MX vs. ATV Reflex olarak karşımıza çıkıyor. Diğer iki oyunu ise Super Mega Baseball: Extra Innings ve The Escapists yapımları olarak görüyoruz.
2016 Ekim Ayı Ücretsiz Xbox One ve Xbox 360 Oyunları
Xbox One
Super Mega Baseball: Extra Innings
The Escapists
Xbox 360
I Am Alive
MX vs. ATV Reflex

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!