-->
Demir Lordlar Tekrar Yükseliyor – Destiny: Rise of Iron Çıktı

Yeni Genişleme Paketi, Destiny Genişlemeleri Arasında Ön Sipariş Rekoru Kırdı Destiny’nin Bu Yeni Bölümünde Karla Kaplı Devasa Bir Bölgede Geçen Sinematik Hikaye, Yeni Altı Kişilik Raid, Görevleri, Strike ve Ekipmanlar Bulunuyor Destiny – The Collection Oyunculara Destiny: Rise of Iron Da Dahil Olmak Üzere Bugüne Kadarki Tüm Maceraları Yaşama İmkanı Veriyor Bungie ve Activision Blizzard, […]

22.09.2016 | ulasufuk

Yeni Genişleme Paketi, Destiny Genişlemeleri Arasında Ön Sipariş Rekoru Kırdı

Destiny’nin Bu Yeni Bölümünde Karla Kaplı Devasa Bir Bölgede Geçen Sinematik Hikaye, Yeni Altı Kişilik Raid, Görevleri, Strike ve Ekipmanlar Bulunuyor

Destiny – The Collection Oyunculara Destiny: Rise of Iron Da Dahil Olmak Üzere Bugüne Kadarki Tüm Maceraları Yaşama İmkanı Veriyor

Bungie ve Activision Blizzard, Inc.’in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. yeni genişleme paketi Destiny: Rise of Iron ile aksiyon nişancı oyunu Destiny’e merakla beklenen yeni bir hikaye ekliyor. İnsanlığı koruyan Muhafızlardan önce Demir Lordlar vardı. Yeni, sinematik dolu macera oyuncuları Destiny’nin en büyük kahramanlarından biri olan Lord Saladin ile güçlerini birleştirip geçmişten gelen kadim bir düşmana karşı savaşacakları ve Demir Lord olarak tarihteki yerlerini alacakları kahramanlık dolu bir yolculuğa çıkaracak.

Bugün Rise of Iron ile birlikte Destiny – The Collection da yayınlandı – ödüllü aksiyon nişancı serisinin bugüne kadarki tüm oyunlarını içeren, eksiksiz bir deneyim. Destiny: Rise of Iron ve Destiny – The Collection tüm dünyada bugünden itibaren satın alınabilecek.  Destiny: Rise of Iron, Destiny oyununu ve The Taken King (Genişleme I & II dahildir) gerektirir, bunlar ayrı satılmaktadır.

“Ekibimizin Destiny: Rise of Iron’da Destiny’nin en ünlü karakterlerinden birinin kahramanlık dolu hikayesini detaylandıracakları için büyük heyecan duyuyorduk,” diyor Bungie CEO’su Pete Parsons. “Oyuncuları bir Demir Lord olmanın ne demek olduğunu keşfederken anlatılacak anıları ve hikayeleri görmek için sabırsızlanıyoruz.”

“Rise of Iron rekor kıran ön sipariş miktarıyla Destiny’in en merakla beklenen genişleme paketi oldu ve Destinyoyuncularının bayılacakları inanılmaz maceralarla dolu olduğunu söyleyebilirim,” diyor Activision CEO’su Eric Hirshberg. “Bungie’deki ortaklarımızla birlikte oyuncuların The Plaguelands’i dolaşırken, yeni Raid ile yüzleşirken, yeni Supremacy modunda savaşırken, birlikte yeni Strike’a katılırken ve Rise of Iron’daki görevleri, silahları ve ekipmanları keşfederken yaşayacaklarını heyecana şahit olmak için sabırsızlanıyoruz. Bu ayrıca Destiny – The Collection ile sunduğumuz eşsiz miktarda içerik sayesinde Destiny dünyasına katılmak isteyen oyuncular için de eşsiz bir zaman.”

Destiny: Rise of Iron’da oyuncular Destiny’nin en sevilen etkinliklerinden biri olan “The Iron Banner”ın ardındaki soylu hikayeyi öğrenecekler ve Lord Saladin ile omuz omuza savaşacaklar. Rise of Iron’da bekleyen gizemler ve mücadeleler arasında şunlar bulunuyor: asırlardır karantina altında tutulan, tehlikeli, aksiyon dolu The Plaguelands bölgesi; yeni altı kişilik Raid; oyuncuların bir Muhafız kalesini düşmanın elinden almak için karlı bir dağ zirvesine tırmanacakları yeni sosyal alan Felwinter Peak; işbirlikli üç kişilik Strike’lar; daha çok görev, silah ve ekipman; Supremacy isminde yeni rekabetli çokluoyuncu modu ve dört yeni PvP haritası; 385’e yükselen Light seviyesi; Fallen’ın mutasyona uğramış yeni düşman fraksiyonu ve fazlası. “Wrath of the Machine” Raid’i 23 Eylül Cuma günü aktifleşecek.

Destiny – The Collection 2014 yılında başlayan Destiny’nin tüm sihrini içinde barındıran, yılın en geniş içerik sunumlarından biri. İnsanlığın hayatta kalma mücadelesine katılmak isteyen yeni ve eski Muhafızlar için mükemmel bir fırsat ve içinde oyuncuların anında level atlayıp arkadaşlarına katılabilmelerini sağlayacak karakter güçlendirmesi de bulunuyor. Ayrıca eski nesil konsol oyuncuları Destiny – The Collection güncelleme programı sayesinde 31 Ocak 2017’e kadar yeni nesil konsollara geçiş yapabilecekler.

Destiny: Rise of Iron ve Destiny – The Collection PEGI sistemi tarafından 16+ ile derecelendirilmiştir. Çıkış günü PlayStation® oyuncuları ayrıca içinde bir Crucible haritası, bir gemi ve bir görev olan ek Rise of Iron içeriğine erişebilecekler. Bu içerik 2017 sonbaharına kadar platforma özel kalacak.

Oyun bilgileri için www.DestinyTheGame.com adresini ziyaret edin ve www.facebook.com/DestinyTheGame ve @DestinyTheGame Twitter ve Instagram adreslerindeki resmi Destiny sosyal medya hesaplarını takip edin. Geliştiricilerle doğrudan irtibat kurmak için www.Bungie.net, www.facebook.com/Bungie ve @Bungie Twitter vewww.Twitch.tv/Bungie Twitch adreslerini kullanabilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!