-->
Bekleyiş Sona Erdi, NBA 2K17 Voidu’da

Heyecanla beklenen oyun, cazip fiyat avantajıyla Voidu’daki yerini aldı En yeni oyunları kullanıcılarına en cazip fiyatlarla sunmayı hedefleyen Voidu bu kez de NBA 2K17’yi dünya ile aynı anda ve uygun fiyata oyun severlerle buluşturuyor. Gerek teknik, gerekse görsel olarak her sene gelişimini sürdürerek basketbol oyunlarından hoşlanan oyuncuların bir numaralı tercihi olmayı başaran NBA 2K serisi, son oyunuyla birlikte […]

20.09.2016 | ulasufuk

Heyecanla beklenen oyun, cazip fiyat avantajıyla Voidu’daki yerini aldı

En yeni oyunları kullanıcılarına en cazip fiyatlarla sunmayı hedefleyen Voidu bu kez de NBA 2K17’yi dünya ile aynı anda ve uygun fiyata oyun severlerle buluşturuyor.
Gerek teknik, gerekse görsel olarak her sene gelişimini sürdürerek basketbol oyunlarından hoşlanan oyuncuların bir numaralı tercihi olmayı başaran NBA 2K serisi, son oyunuyla birlikte spor oyunlarında çıtayı bir kademe daha yükseltti.
Yeryüzünde ki tüm spor oyunu üreticilerinin özendiği NBA 2K17, serinin hali hazırda güzel olan grafiklerini bir üst seviyeye çıkartıyor ve gerçeklik ile sanal dünya arasındaki sınırları yok ediyor.
NBA 2K17 pek çok teknik yenilik de barındırıyor. Oyuncuların oyun yetenekleri, atışlardaki zamanlamalar oldukça büyük bir öneme sahip olacak.
Türkiye’deki oyunseverlerin yeni dijital mağazası Voidu birçok oyun gibi NBA 2K17’yi de dünya ile aynı anda sunuyor. Oyunseverler NBA 2K17’ye buraya tıklayarak 199TL yerine 132 TL’ye sahip olabilirler.
En yeni oyunlar ve indirimlerden haberdar olmak için Voidu’yu www.voidu.com adresinden veya Facebook ve Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!