-->
Battlefield 1 Hikaye Modu Fragmanı Türkçe

Son yılların sevilen iki FPS serisi Call of Duty ve Battlefield oyuncular tarafından her alanda sürekli karşılaştırılır. Günümüze kadar çoğu alanda başa baş bir başarı gösteren iki seriden Call of Duty, Battlefield’e hikaye modunda bariz bir üstünlük kurmuştur. Bu sene bu üstünlüğü kendi lehine çevirmek isteyen EA ve DICE Battlefield 1’te hikaye moduna çok önem […]

27.09.2016 | ulasufuk

Son yılların sevilen iki FPS serisi Call of Duty ve Battlefield oyuncular tarafından her alanda sürekli karşılaştırılır.

Günümüze kadar çoğu alanda başa baş bir başarı gösteren iki seriden Call of Duty, Battlefield’e hikaye modunda bariz bir üstünlük kurmuştur.

Bu sene bu üstünlüğü kendi lehine çevirmek isteyen EA ve DICE Battlefield 1’te hikaye moduna çok önem verdiklerini açıklamıştı. Bugün ise oyunun çıkmasına sayılı günler kala Battlefield 1 hikaye modu fragmanı yayımlandı.

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!