-->
WG Labs Hybrid Wars ile Klasik Shooter Oyunlara Selam Çakıyor

Wargaming mekanik savaşçıları kontrol ettiğiniz yepyeni füturistik shooter oyunuyla karşınızda WG Labs, portföyüne eklediği yepyeni oyunu Hybrid Wars’u bugün itibariyle duyurdu. Rus menşeili Extreme Developers tarafından geliştirilen oyunda, arcade döneminin klasik shooter ruhu, PC’de yeniden hayat bulacak. Oyunun konusuna gelince, 2060 yılında insanlık ikinci teknolojik devrimini yaşamaktadır. Dünya enerji ve ulaşım networklerinin ortasında yer almakta […]

16.08.2016 | ulasufuk

Wargaming mekanik savaşçıları kontrol ettiğiniz yepyeni füturistik shooter oyunuyla karşınızda

WG Labs, portföyüne eklediği yepyeni oyunu Hybrid Wars’u bugün itibariyle duyurdu. Rus menşeili Extreme Developers tarafından geliştirilen oyunda, arcade döneminin klasik shooter ruhu, PC’de yeniden hayat bulacak.

Oyunun konusuna gelince, 2060 yılında insanlık ikinci teknolojik devrimini yaşamaktadır. Dünya enerji ve ulaşım networklerinin ortasında yer almakta ve milyarlarca mekanik göz tarafından izlenmektedir. Hızla büyüyen şehirler, geniş uzay istasyonları ve askeri tesisler yapay zekâlar tarafından yönetilen tanklar, helikopterler ve denizaltılar tarafından kontrol edilmektedir. Büyük şirketler halen dünyayı kapalı kapılar ardından yönetiyor olsa da güçleri giderek zayıflamaktadır.

Oyunseverler mega şirketler tarafından tutulmuş kiralık bir asker olarak üç farklı sınıftan birini seçerek oyuna dahil olacaklar ve dünyayı yapay zekalardan temizlemek adına harekete geçecekler. Her sınıf, açık dünyaya yayılmış 8 adet savaş alanında robotlara karşı kendine has donanım ve silahlarla mücadele edecek. Güçlü bombacılar, saldırı mech’leri, tanklar, botlar ve savaş helikopterleri ile savaş alanını domine etmeye çalışacaksınız. Silahlarınızı ve mech’lerinizi duruma göre değiştirip (hatta dünyalar sevimlisi bir pet mech’i yanınıza çağırıp) oyunun farklı modlarında her adımda farklı stratejiler geliştirmeniz mümkün.

Hybrid Wars Global Yayın Müdürü Andrei Gruntov, oyunla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi, “WG Labs küçük ama oyun yapmaya hevesli geliştiricilere destek olmak amacıyla kuruldu. Extreme Developers, web sitemiz üzerinden bize ulaştılar ve oyunlarını ve oyun mekaniklerini detaylı bir şekilde ilettiler. 90’ların shooter oyunlarına selam çakan yapısıyla bu oyun bizim dikkatimizi çekmeyi başardı ve yayınlamaya karar verdik. Hybrid Wars küçük, deneysel ve öğrenmesi çok kolay bir oyun. Oyuncuların geri bildirimlerini dört gözle bekliyoruz”.

Extreme Developers’ın Kurucusu Denis Sidorov ise duygularını, “WG Labs’in kurulduğunu duyduğumuzda projemizi kendilerine gönderdik ve olumlu geri dönüşlerini alınca havalara uçtuk. Şeffaf ve yardımsever bir ekiple çalışmanın yanı sıra deneyimli yayıncıların arkamızda olduğunu bilmek oyun yapım sürecimizi daha da heyecan verici kıldı,” şeklinde dile getirdi.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!