-->
HyperX Cloud Serisi Kulaklıklar 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı!

Kingston Technology’nin iştiraki, yüksek performanslı oyun ekipman ve donanımı üreticisi HyperX, oyuncu kulaklıklarıyla 1 milyon satış barajını geçti. İlk HyperX Cloud’un yola çıktığı Nisan 2014’ten bu yana 80’den fazla ülkede 10.000’den fazla mağazada oyuncuların beğenisine sunulan, Türkiye’de de oyunculardan büyük ilgi gören kulaklıklar, tüm dünyada 1 milyon satış rakamına ulaştı. Oyunculara ve performans tutkunlarına özel […]

11.08.2016 | ulasufuk

Kingston Technology’nin iştiraki, yüksek performanslı oyun ekipman ve donanımı üreticisi HyperX, oyuncu kulaklıklarıyla 1 milyon satış barajını geçti.

İlk HyperX Cloud’un yola çıktığı Nisan 2014’ten bu yana 80’den fazla ülkede 10.000’den fazla mağazada oyuncuların beğenisine sunulan, Türkiye’de de oyunculardan büyük ilgi gören kulaklıklar, tüm dünyada 1 milyon satış rakamına ulaştı.

Oyunculara ve performans tutkunlarına özel ekipman ve donanımlarıyla dikkat çeken HyperX’in sevilen kulaklık serisi HyperX Cloud, 1 milyondan fazla oyuncuyla buluştu!

Yüksek ses kalitesini mükemmel konforla buluşturan HyperX Cloud kulaklık ailesi, oyunculara stüdyo kalitesinde ses deneyimi yaşatırken, bunu saatler süren kullanımda bile ağrıya ve rahatsızlığa yol açmayan tasarımı ve malzemesiyle sunuyor. 80’den fazla ülkede 10.000’den fazla satış noktasında kullanıcıların beğenisine sunulan, Türkiye’de de büyük ilgi gören HyperX Cloud kulaklık ailesi, global arenada da pek çok e-spor oyuncusunun tercihi durumunda…



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!