-->
Farming Simulator 17, Gamescom 2016’ya Geliyor

Gelecek hafta Almanya’nın Köln şehrinde başlayacak olan Gamescom 2016 Farming Simulator açısından büyük önem taşıyor; oyun geçtiğimiz 7 yıl boyunca büyük başarıya imza atmış, yüzbinlerce Alman oyuncunun ilgisi çekmiş ve tutkulu bir oyuncu camiasının oluşmasını sağlamıştı. Gamescom 2016 spot ışıklarını tekrar Farming Simulator 17’nin üzerine çevirecek ve oyun Almanya’daki oyuncularla buluşacak: her yıl olduğu gibi […]

15.08.2016 | ulasufuk

Gelecek hafta Almanya’nın Köln şehrinde başlayacak olan Gamescom 2016 Farming Simulator açısından büyük önem taşıyor;

oyun geçtiğimiz 7 yıl boyunca büyük başarıya imza atmış, yüzbinlerce Alman oyuncunun ilgisi çekmiş ve tutkulu bir oyuncu camiasının oluşmasını sağlamıştı. Gamescom 2016 spot ışıklarını tekrar Farming Simulator 17’nin üzerine çevirecek ve oyun Almanya’daki oyuncularla buluşacak: her yıl olduğu gibi bu yıl da oyuncular devasa Farming Simulator standında (Salon 8 – B41) yeni oyunun önizleme versiyonuna erişip oynayabilecekler.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!