-->
Destiny – The Collection Tüm Dünyada 20 Eylül’de Çıkıyor

Destiny – The Collection, Yeni Genişleme Paketi Destiny: Rise of Iron’ı da İçeriyor Activision Blizzard, Inc.’in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. ve Bungie bu yıl oyun dünyasının en geniş çaplı içerik sunumlarından birini yayınlamaya hazırlanıyor –Destiny – The Collection.  Ödüllü aksiyon nişancı serisinin Destiny: Rise of Iron genişleme paketi de dahil olmak üzere […]

16.08.2016 | ulasufuk

Destiny – The Collection, Yeni Genişleme Paketi Destiny: Rise of Iron’ı da İçeriyor

Activision Blizzard, Inc.’in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. ve Bungie bu yıl oyun dünyasının en geniş çaplı içerik sunumlarından birini yayınlamaya hazırlanıyor –Destiny The Collection.  Ödüllü aksiyon nişancı serisinin Destiny: Rise of Iron genişleme paketi de dahil olmak üzere bugüne kadar çıkan tüm paketlerini içeren Destiny – The Collection,insanlığın hayatta kalış savaşına katılmak isteyen yeni Muhafızlar için mükemmel bir fırsat sunacak. Eski nesil konsollarda oynayan oyuncular için Destiny – The Collection yeni nesil sistemlerdeDestiny oynamaya geçiş imkanı sunacak ve bu güncelleme programı 31 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek. Destiny – The Collection 20 Eylül 2016’da Rise of Iron ile birlikte yayınlanacak vePlayStation®4 ve Xbox One (bazı özellikler için PlayStation®Plus, Xbox Live Gold gerekir) için çıkacak.

“Destiny – The Collection henüz Destiny ile tanışmamış olan oyuncular için mükemmel bir başlangıç noktası,” diyor Activision’ın Destiny’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Byron Beede. “Destiny– The Collection Bungie’nin bugüne kadar yarattığı en etkileyici içeriği ve yakında yayınlanacak olan Rise of Iron’ı içeriyor. Ayrıca karakter güçlendirme özelliği sayesinde yeni oyuncular da Destiny oynayan arkadaşlarına hemen katılabilecekler.”

Destiny – The Collection veya Rise of Iron için ön sipariş veren oyuncular oyunun en favori silahlarından biri olan Iron Gjallarhorn*’un siyah ve beyaz versiyonunu sahip olabilecekler. Dijital veya kutulu olarak ön sipariş veren oyuncular ayrıca Iron Gjallarwing Sparrow*’a da sahip olacaklar.

Destiny sizi Dünya’daki son güvenli şehrin inanılmaz güçlere sahip bir Muhafızı rolünde aksiyon ve macera dolu cesur bir dünyaya götürecek. Etkileyici bir tek kişilik sinematik hikayenin içine girin ve güneş sistemimizdeki kadim harabeleri keşfedin. Üç veya altı oyunculu işbirliği aktivitelerinde arkadaşlarınıza katılın. Rekabetli çokluoyuncu modlarında arkadaşlarınıza karşı mücadele edin. Kendiniz kadar benzersiz bir kahraman yaratmak için karakterinizi geliştirin. Bir Efsane Olun.

Destiny – The Collection PEGI sistemi tarafından 16+ ile derecelendirilmiştir. PlayStation oyuncuları çıkış gününde Sonbahar 2017’ye kadar platforma özel kalacak özel Rise of Iron içeriğine de erişebilecekler.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.