-->
5000 TL Ödüllü Warface Turnuvasına Kayıtlar Başladı

Crytek’in ücretsiz FPS oyunu Warface’in Yaz Sezonu Turnuvası başlıyor. 1 Ağustos 2016 – Crytek’in %100 Türkçe, ücretsiz online FPS oyunu Warface’in Yaz Sezonu Turnuvası’na ilgi büyük. Birbirinden iddialı FPS oyuncularının klanlarıyla katılacağı turnuvada ödül olarak toplam 5000 TL verilecek. Birbirinden heyecanlı savaşlara sahne olan Warface’te işler daha da kızışıyor. Bu sefer işin ucunda 5000 TL […]

04.08.2016 | ulasufuk

Crytek’in ücretsiz FPS oyunu Warface’in Yaz Sezonu Turnuvası başlıyor.

1 Ağustos 2016 – Crytek’in %100 Türkçe, ücretsiz online FPS oyunu Warface’in Yaz Sezonu Turnuvası’na ilgi büyük. Birbirinden iddialı FPS oyuncularının klanlarıyla katılacağı turnuvada ödül olarak toplam 5000 TL verilecek.

Birbirinden heyecanlı savaşlara sahne olan Warface’te işler daha da kızışıyor. Bu sefer işin ucunda 5000 TL ödül var. 27 Ağustos’ta başlayacak olan turnuvanın ödülleri; birinciye 2500 TL, ikinciye 1500 TL, üçüncüye 1000 TL.
Turnuva kayıtları başladı. Kendisine ve takım arkadaşlarına güvenen oyuncuların ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Başvuru süresi 24 Ağustos Çarşamba saat 16.00’da sona eriyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!