-->
Yeni Acer Predator 17X ile Sanal Gerçekliğe Hazır mısınız?

Türkiye’de bu ay satışa çıkan yeni AcerPredator 17 X dizüstü bilgisayar mobil oyun deneyimine, hız aşırtma ve masaüstü bilgisayar seviyesinde bileşen özelliklerinin yanı sıra getirdiği üç fanlı soğutma sistemi ile güç ve taşınabilirliğin taviz vermez bir bileşimini sunuyor Predator 17 X Dizüstü Bilgisayar — NVIDIA® G-SYNC™ 4K UHD Ekran ile Yeni Dünyaları Keşfedin Acer’ın Predator […]

12.07.2016 | ulasufuk

Türkiye’de bu ay satışa çıkan yeni AcerPredator 17 X dizüstü bilgisayar mobil oyun deneyimine, hız aşırtma ve masaüstü bilgisayar seviyesinde bileşen özelliklerinin yanı sıra getirdiği üç fanlı soğutma sistemi ile güç ve taşınabilirliğin taviz vermez bir bileşimini sunuyor

Predator 17 X Dizüstü Bilgisayar — NVIDIA® G-SYNC™ 4K UHD Ekran ile Yeni Dünyaları Keşfedin

Acer’ın Predator dizüstü oyun bilgisayarlarının başarısının üzerine inşa edilen, ama performansı daha da yukarı taşıyan yeni Predator 17 X mobil oyun deneyimine hız aşırtma ve masaüstü bilgisayarlar seviyesinde performans getiriyor(2).NVIDIA® GeForce® GTX 980 grafikler ve özel bir üç fanlı soğutma sisteminden yararlanan bu cihaz, güç ve taşınabilirliğin taviz vermeyen bir birleşimini sunar(2). Hız aşırtma ile oyuncular CPU için 4.0GHz’e kadar, GPU için 1310MHz’e kadar ve VRAM için 3.7GHz’e kadar sınıfının lideri turbo hızların keyfini çıkaracaklardır.Sanal dünyalar ile mücadele etmeye tümüyle hazır olan üstün GPU ve yüksek performanslı CPU ideal bir “VR” uyumlu platform oluşturur.

Üst düzey oynanabilirlik için, yağ gibi akan görseller kendini dizüstü bilgisayarın 17.3 inç G-SYNC panelinde gösterir.FHD IPS (1920 x 1080) veya UHD IPS (4K 3840 x 2160) ekran ile temin edilebilen NVIDIA G-SYNC teknolojisi, ekran yırtılmasını ortadan kaldırmak ve teklemeyi minimuma indirmek için güçlü GPU ile ekranın yenileme oranını eşleştirir.

Tüm bu güç, eşsiz bir veri aktarım hızı için üç SATA-SSD RAID 0 dizisinde DDR4-2133 bellek ve kurumsal seviyede NVMe PCIe katı hal sürücüleri tarafından iyileştirilmiştir(2).Killer DoubleShot Pro Ethernet ve Wi-Fi bağlantılarının birlikte çalışabilmesini sağlayarak oyuncuların oyun oynamak için Ethernet kullanırken, tv izlemek, müzik dinlemek ve arkadaşlarıyla Skype görüşmeleri yapmak için WiFi kullanabilmelerine izin verir.Bir Thunderbolt™ 3 bağlantı noktası genişletilebilirlik sağlarken, aynı zamanda en hızlı, en kapsamlı bağlantıyı her bağlantı birimi, ekran veya veri cihazına sağlar ve 60FPS iki 4K ekrana kadar destekler.40Gbps’te, USB 3.0’dan 8 kat ve USB 3.1’den 4 kat daha hızlı çalışır.

Predator 17 X ayrıca ısı dağıtımını maksimuma çıkaran ve olağanüstü bir hız aşırtma performansını garanti eden yeni bir üç fanlı soğutma sistemi barındırmaktadır. GPU’nun yakınına yerleştirilen bir Aeroblade fan, uçak kanadı davranışını simule ederek fan hızını arttırmak, hava direncini ve gürültüyü azaltmak amacıyla dünyanın en ince metal kanatlarından (0.1mm) faydalanır. Üç fan birlikte hava akışını optimize ederken, etkin ön hava girişi sistemi soğuk havayı bilgisayara getirir. Ayrıca, yüksek performans ve soğutma verimliliği için genel olarak sunucu ortamlarında kullanılan bir buhar odası ısının dağıtılmasına yardım eder ve daha iyi bir hız aşırtma performansı sağlar. Predator 17 X aynı zamanda toz birikimini önlemek ve ısı dağıtımını geliştirmek için ters dönüşlü iki yüksek hızlı fandan yararlanan DustDefender ve CoolBoost sistemlerine sahiptir.

Acer’ın PredatorSense yazılımı hız aşırtma modları, klavye makro profilleri ve favori oyunlar ve ayarlanabilir aydınlatma yapılandırmaları için programlanabilir tuşlar gibi gelişmiş kişiselleştirme seçenekleri sunar. Ek olarak, Predator 17 X’in arkadan aydınlatmalı klavyesi özelleştirilebilir bir RGB aydınlatmasına sahiptir; böylece oyuncular aydınlatma renklerini belirli bir oyun veya profil ayarları için değiştirebilir ve kişiselleştirebilirler.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Predator 17 X dizüstü bilgisayarlar Türkiye’de 8999TL’den başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!