-->
World of Warships Rotasını Yeni Sulara Çeviriyor

Geliştiriciler oyuna bir dizi yeniliğin geldiğini duyurdular World of Warships yapımcı ekibi bugün yaptıkları bir açıklamayla tarihi gemilerin başrolde olduğu oyuna ortalama üç haftada bir güncelleme geleceğini belirttiler. Bu bağlamda oyuncuların talepleri doğrultusunda hayata geçirilmesi planlanan içerikler oyuna çok daha hızlı ekleniyor ve oyundaki olası buglar daha efektif biçimde temizleniyor olacak. Bu yeni yaklaşım doğrultusunda […]

11.07.2016 | ulasufuk

Geliştiriciler oyuna bir dizi yeniliğin geldiğini duyurdular

World of Warships yapımcı ekibi bugün yaptıkları bir açıklamayla tarihi gemilerin başrolde olduğu oyuna ortalama üç haftada bir güncelleme geleceğini belirttiler. Bu bağlamda oyuncuların talepleri doğrultusunda hayata geçirilmesi planlanan içerikler oyuna çok daha hızlı ekleniyor ve oyundaki olası buglar daha efektif biçimde temizleniyor olacak.

Bu yeni yaklaşım doğrultusunda hareket eden geliştiriciler, kademeli geliştirme süreçlerini oyuna eklenen hava durumu mekaniklerinde test ettiler. Yavaş yavaş önce 8 ila 10. seviye haritalarda denenen hava mekanikleri, kullanıcılardan gelen geribildirimler ile mükemmel hale getirildi ve daha sonra 6. seviye ve üzeri toplam 11 haritaya eklendi.

Şimdi geliştiriciler oyuncu eşleştirme sistemini benzer bir süreçten geçirmek için kolları sıvadı. Artık çarpışmalar oyuncular için daha heyecan verici olacak zira sistem, iki takımda yer alacak gemileri belirlerken iyice seçici davranıyor. Artık maçlarda bir takımın diğerine ezici üstünlük kurma şansı oldukça azaldı. Şanslar eşitlendi. Eğer kazanmak istiyorsanız bir takım olarak hareket etmek ve iyi bir oyun sergilemek durumundasınız.

Oyunculardan gelen önerilerle her gün gelişmeye devam eden World of Warships’te gerçek zamanlı hasar göstergeleri aracılığıyla kaptanlar karşı takıma verdikleri zararı an be an görebilecekler. Ayrıca oyuna yeni modlar da gelmeye devam ediyor. Atlantik haritasında bundan böyle yüksek seviyeler için geçerli olacak Bastion modu, oyunculara kıyı şeridinde yer alan tesislere saldırma ya da onları koruma görevleri verecek.

Temmuz’un ilerleyen günlerinde test sürecine girecek bir başka oyun modunun daha devreye gireceğini belirten Wargaming yetkilileri konuyla ilgili detayları yakında açıklayacaklarını belirtiyorlar. Oyuna gelmesi düşünülen yenilikler arasında sesli sohbet sistemi, görüş mesafesi, mini harita düzenlemeleri ve oyuncu hesap seviyeleri bulunuyor.

World of Warships ile ilgili güncel haberlere http://worldofwarships.eu adresinden ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!