-->
World of Tanks Konsol Sürümünde Fransız Rüzgârları Esiyor

3.1 güncellemesiyle tüm konsol platformlarına yüklü bir içerik iyileştirmesi geliyor Wargaming bugün yaptığı bir açıklamayla World of Tanks PlayStation®4, Xbox One ve Xbox 360 sürümlerine toplu bir güncelleme geldiğini açıkladı. 3.1 güncellemesi kapsamında üç platformun içerikleri arasında denge sağlanmasının yanı sıra bir süredir beklenen Fransız tank serisi de konsola çıkarma yapıyor. Yenilikler arasında iki haritanın […]

01.07.2016 | ulasufuk

3.1 güncellemesiyle tüm konsol platformlarına yüklü bir içerik iyileştirmesi geliyor

Wargaming bugün yaptığı bir açıklamayla World of Tanks PlayStation®4, Xbox One ve Xbox 360 sürümlerine toplu bir güncelleme geldiğini açıkladı. 3.1 güncellemesi kapsamında üç platformun içerikleri arasında denge sağlanmasının yanı sıra bir süredir beklenen Fransız tank serisi de konsola çıkarma yapıyor. Yenilikler arasında iki haritanın (Steppes ve Erlenberg) farklı hava koşullarındaki (kum ve kar fırtınası) versiyonları bulunmakta. Ayrıca yeni gelen zincir görev serisi ile oyuncular 7. seviye AMX CDC kazanma şansı elde edecekler.

Oyunun PlayStation®4 sürümü, 44 tanktan ibaret ve son derece hızlı olmalarıyla ünlü Fransız tank ailesine ev sahipliği yapmaya başlayacak. Ayrıca hem Xbox hem PlayStation® sürümleri, FCM 36, Renault R35, Somua S35, SARL 42, Renault G1, AMX 30 1er Prototype, ve AMX 30 B’den ibaret ilave bir Fransız tank serisine de kavuşuyor.

Tankçılar yeni 9. ve 10. Seviye araçlarına atlayıp palet izlerini Steppes haritasının kum fırtınasına tutulmuş versiyonunda veya Erlenberg haritasının karlar altında kalmış tepelerinde bırakabilirler. Çok bilindik bu iki haritanın yeni hava şartları içeren sürümleri, kullanıcılara daha zorlu ve heyecanlı bir oynanış vadediyor. Wargaming, genel olarak açık alanlardan oluşan Steppes haritasına alternatif olarak getirdiği kum fırtınası versiyonunda görüş mesafesini hayli düşürerek oynayana ıssız ve tekinsiz topraklarda ilerlediği hissini veren bir alan yaratmış. Erlenberg haritasının kar fırtınalı halinde ise orijinal versiyonda alandaki yıkıntıları birbirinden ayıran nehir donmuş vaziyette. Bu durum, oyunculara farklı taktikler ve yeni saldırı açıları oluşturmak için fırsat tanıyacak.

World of Tanks konsol sürümü ile daha fazla bilgi için http://console.worldoftanks.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.


Uzun zamandır beklenen PlayStation 5 aksiyon-macera oyunu Stellar Blade, nihayet bugün 26 Nisan tarihinde tüm oyunculara sunuluyor!


Riot Games’in Berlin’de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama heyecanı 4. hafta 2. gün mücadeleleriyle sona erdi.


THQ Nordic ve Alkimia Interactive, merakla beklenen Gothic Remake’in Koleksiyoncu Sürümünü resmi olarak duyurdu.