-->
World of Tanks Blitz 2.11 Güncellemesi Yayında

World of Tanks Blitz’in Alman Tank Destroyerlerine Yardımcı Kuvvetler GeliyorAralarında meşhur Grille 15 de bulunan yeni tanklarınızdan birine atlayın ve Akdeniz esintileri taşıyan “Üzüm Bağları” haritasını keşfedin World of Tanks Blitz’in 2.11 güncellemesiyle yeni Alman destroyerleri ve yepyeni bir harita oyuna ekleniyor. Grille 15 serisinden 6 yeni tank tüm çeviklikleri ve hassas silahlarıyla tankçıların emirlerine […]

01.07.2016 | ulasufuk

World of Tanks Blitz’in Alman Tank Destroyerlerine Yardımcı Kuvvetler GeliyorAralarında meşhur Grille 15 de bulunan yeni tanklarınızdan birine atlayın ve Akdeniz esintileri taşıyan “Üzüm Bağları” haritasını keşfedin

World of Tanks Blitz’in 2.11 güncellemesiyle yeni Alman destroyerleri ve yepyeni bir harita oyuna ekleniyor.

Grille 15 serisinden 6 yeni tank tüm çeviklikleri ve hassas silahlarıyla tankçıların emirlerine hazır. Bu tanklar arasında 5. Seviye Pz.Sfl. IVc, 6. Seviye Nashorn, 7. Seviye Sturer Emil, 8. Seviye Rhm.-Borsig ve 9. Seviye Waffenträger auf Pz. IV yer almakta.

Meşhur 10. Seviye Grille 15 ise Panther şasesi üzerine tasarlanmış bir ölüm makinası. Devasa 15 cm’lik topları ile düşmanlarınıza kaçacak yer bırakmayacak olan bu tank, aynı zamanda son derece çevik ve hızlı. Bilhassa sıkışıp kalmış müttefiklerinize uzun mesafeden destek vermek için adeta biçilmiş kaftan.

2.11 güncellemesi ile World of Tanks Blitz’e yeni bir harita da geliyor. İtalya’nın yeşil çayırları ilham alınarak tasarlanan Üzüm Bağları (Vineyard) haritasında kuzeybatı yönünde yıkık bir köyün kalıntıları yükseliyor. Bu köyün tam zıttı istikamette ise savaşın henüz değmediği bir şehir bulunmakta.

World of Tanks Blitz 2.11 güncellemesi ile ilgili daha fazla bilgi almak için http://wotblitz.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.

World of Tanks Blitz Hakkında

World of Tanks Blitz, sert tank savaşlarına adanmış, ücretsiz, takım tabanlı bir MMO aksiyon oyunudur. Wargaming’in dünya çapında büyük başarı kazanmış oyunu World of Tanks’ten esinlenerek geliştirilmiş bu oyun, çeşitli akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden çapraz platform oynanabilirliğe sahiptir.

190’dan fazla efsanevi tank, görkemli grafikler ve yenilikçi dokunmatik kontroller sayesinde World of Tanks Blitz, 7’şerlik tank savaşlarını hangi platformda olursanız olun keyifle oynayabilmenize fırsat veriyor.

Wargaming.net ID’niz ve çapraz platform desteği sayesinde oyundaki gelişiminiz hiçbir şekilde etkilenmeden mobil platformlar arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!