-->
Şarjı Bitmeden En Çok Pokemon Toplayan Telefon: Lenovo VIBE P1

Lenovo VIBE P1, günlerce bitmeyen dev bataryası, diğer cihazları da şarj edebilen Yolda Şarj özelliği ile son dönemin favori oyunu ‘Pokemon Go’ için en uygun özellikli telefon. Hızla dünyayı saran ‘Pokemon Go’ adlı artırılmış sanal gerçeklik oyunu Türkiye’yi de etkisi altına aldı. Oyuncuların en büyük ihtiyacı olan kuvvetli batarya için en ideal akıllı telefon çözümü […]

28.07.2016 | ulasufuk

Lenovo VIBE P1, günlerce bitmeyen dev bataryası, diğer cihazları da şarj edebilen Yolda Şarj özelliği ile son dönemin favori oyunu ‘Pokemon Go’ için en uygun özellikli telefon.

Hızla dünyayı saran ‘Pokemon Go’ adlı artırılmış sanal gerçeklik oyunu Türkiye’yi de etkisi altına aldı. Oyuncuların en büyük ihtiyacı olan kuvvetli batarya için en ideal akıllı telefon çözümü ise 1.299 TL’lik uygun fiyatıyla şüphesiz Lenovo VIBE P1 olacak.

Lenovo VIBE P1 günlerce tükenmeyen dev bataryası ile ‘Pokemon Go’ tutkunlarının en iyi arkadaşı olmaya aday. Oyun severler diğer cihazları da şarj edebilen, Yolda Şarj (On-The-Go) fonksiyonu ile bataryasını paylaşmaktan çekinmeyen VIBE P1’e kısa sürede çok sevecek. VIBE P1, 5000 mAh’lık bataryası ile adeta güç gösterisi yaparken, 24W’lık hızlı şarj fonksiyonu ve güç tasarrufu özelliğiyle de dikkat çekiyor. Üstelik telefonunuzu tek tuşta güç tasarrufu moduna aldığınızda SMS, telefon görüşmesi ve saat gibi temel kullanımlar dışında tüm özellikleri kapatarak şarjınızın çok daha uzun süreler dayanmasını sağlayabiliyorsunuz.

VIBE P1 aynı zamanda parmak izi okuyucusu ile kişisel güvenliği ön plana çıkarıyor. 4.5G uyumlu VIBE P1, 30 gün bekleme süresi ve 45 saate kadar konuşma süresi ile de tam bir rekortmen. 13 MP arka ve 5 MP selfie kamerası, hızlı-odak ve sıfır deklanşör gecikmesi ise şarj ihtiyacı duymadan güzel fotoğraflar çekebilmenizi sağlayacak diğer özellikler.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!