-->
MSI’dan Yeni Su Soğutmalı Ekran Kartları: Sea Hawk EK X

ISIYI BLOKE ET VE GÜRÜLTÜYÜ UNUT! SUYUN SOĞUTMA GÜCÜNÜ KULLANMAYA BAŞLA VE ÇOK DAHA SERT OYNA! MSI, GAMING ekran kartları SERİSİNİ YENİ MSI GeForce® GTX 1080 SEA HAWK EK X ve MSI GeForce® 1070 SEA HAWK EK X İLE GENİŞLETTİ. YENİ NVIDIA® GeForce® GTX 10 TABANLI BU KARTLAR, YÜKSEK PERFORMANSLI ek SU BLOĞU İLE UÇ […]

01.07.2016 | ulasufuk

ISIYI BLOKE ET VE GÜRÜLTÜYÜ UNUT! SUYUN SOĞUTMA GÜCÜNÜ KULLANMAYA BAŞLA VE ÇOK DAHA SERT OYNA!

MSI, GAMING ekran kartları SERİSİNİ YENİ MSI GeForce® GTX 1080 SEA HAWK EK X ve MSI GeForce® 1070 SEA HAWK EK X İLE GENİŞLETTİ. YENİ NVIDIA® GeForce® GTX 10 TABANLI BU KARTLAR, YÜKSEK PERFORMANSLI ek SU BLOĞU İLE UÇ NOKTADA PERFORMANS ARAYANLARIN TALEPLERİNİ KARŞILIYOR. MSI GeForce® GTX 1080 SEA HAWK EK X VE MSI GeForce® GTX 1070 SEA HAWK EK X MODELLERİNİN ORTAYA ÇIKMASINI SAĞLAYAN BU İŞBİRLİĞİ, OYUN DENEYİMİNDE YEPYENİ BİR SAYFA AÇTI. msı’IN ÜST SINIF EKRAN KARTI ÜRETİM MÜHENDİSLİĞİ VE ek’İN SU SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİNDE DÜNYA LİDERİ KONUMU SAYESİNDE YENİ EKRAN KARTLARI, ÜSTÜN BİR SIvI SOĞUTMA PERFORMANSI İLE KARARLI VE SESSİZ BİR OYUN DENEYİMİNİ GARANTİLİYOR.
Sisteminizi kendiniz toplamayı seviyor musunuz? SEA HAWK EK X modeli, fabrika çıkışı olarak su bloğu ile geliyor. Böylece soğutucuyu çıkarmak ya da ekran kartı üzerinde herhangi bir değişiklik yapmak gerekmiyor. Sadece SEA HAWK EK X ekran kartınızı oyun sisteminizdeki su soğutma sistemine bağlayarak en iyi su soğutmalı sisteme sahip olabilirsiniz.

2016-06_gtx-seahawk-ek_001

EK’in ArGe bölümü başında bulunan Niko Tivadar, “MSI SEA HAWK EK X, oyun tutkunlarına yönelik ekran kartlarında zirveyi temsil ediyor ve bu yüzden mümkün olan en iyi soğutmayı hak ediyor. Hiçbir ödün vermediğimizi söylemekten gurur duyuyorum. Bu, olabileceğin en iyisi!” diyor.

NVIDIA GeForce® GTX 10 serisi güçlü bir platform fakat gerçek bir oyun tutkunu için tek seçenek sadece zirvedeki ekran kartı. Bu yüzden hem çekirdek, hem de bellek saatlerini fabrika çıkışında yükselterek oyun içi performansı yeni bir seviyeye taşıdık. Nikel kaplamalı elektrolit taban ve MSI GAMING ejderhasını görebileceğiniz pürüzsüz mat siyah arka plaka, SEA HAWK EK X’in vahşi performansını ve estetiğini tanımlıyor. Şeffaf kenarlar ise devre kartına ek bir koruma sağlıyor. Merkezi spit-flow soğutma motoruna sahip bu su bloğu tasarımı sayesinde düşük seviye su pompaları bile en iyi performansta çalışabilecek.

2016-06_gtx-seahawk-ek_002
Kartın performansını daha da yükseltecek özel MSI GAMING APP ise tek tuşla VR ve Dragon Eye gibi özelliklerle geliyor. MSI Afterburner aracının son sürümü ile en iyi hızaşırtma deneyimine ulaşmak mümkün.
MSI Gaming App
MSI Gaming App oyuncuların ihtiyaçları doğrultusunda OC, Gaming ve Silent performans modları arasında kolayca geçiş yapmalarını sağlar. Yeni versiyon ile gelen One-click to VR özelliği, PC’nizi tek tuşla en iyi sanal gerçeklik deneyimine hazırlar. Görüntü kalitesini iyileştiren EyeRest, oyun sırasında YouTube videolarını izlemenize ya da aynı anda yayın yapmanıza olanak tanıyan Dragon Eye gibi özelliklerin yanında Gaming App ayrıca LED kontrol sekmesi ile 5 benzersiz ışıklandırma modu ile çevrenizde oyuna en uygun ambiansı tek tuşla yaratabilirsiniz.

2016-05_gtx1080_launch_008

2016-06_gtx-seahawk-ek_003

2016-06_gtx-seahawk-ek_004

2016-06_gtx-seahawk-ek_005

2016-06_gtx-seahawk-ek_006
TEKNİK ÖZELLİKLER

Model GTX 1080 SEA HAWK EK X GTX 1070 SEA HAWK EK X
GPU GP104-400 GP104-200
Bellek boyutu/tipi 8GB GDDR5X 8GB GDDR5
Arka plaka Var Var
Görüntü çıkışları DisplayPort x 3 / HDMI / DL-DVI-D DisplayPort x 3 / HDMI / DL-DVI-D
Boyutlar 278 x 165 x 20 mm 278 x 165 x 20 mm



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!