-->
MSI, Yeni Polaris Tabanlı Radeon RX 480 Ekran Kartını Duyurdu

HD ÖTESİ ÜSTÜN VR VE OYUN DENEYİMİ MSI, AMD’nin en yeni Radeon RX 480 grafik işlemcisini de ekran kartı ürünlerine ekledi. Yeni Polaris mimarisi ile en son FinFET 14 işlem teknolojisi ve AMD’nin geliştirilmiş güç, anahtarlama ve frekans arttırma teknolojileri bir araya gelerek hem sessiz, hem de soğuk bir oyun deneyimi ortaya çıkıyor. Yeni 14nm üretim […]

01.07.2016 | ulasufuk

HD ÖTESİ ÜSTÜN VR VE OYUN DENEYİMİ

MSI, AMD’nin en yeni Radeon RX 480 grafik işlemcisini de ekran kartı ürünlerine ekledi. Yeni Polaris mimarisi ile en son FinFET 14 işlem teknolojisi ve AMD’nin geliştirilmiş güç, anahtarlama ve frekans arttırma teknolojileri bir araya gelerek hem sessiz, hem de soğuk bir oyun deneyimi ortaya çıkıyor. Yeni 14nm üretim süreçleri ile etkileyici bir verimlilik artışı göze çarpıyor ve önceki nesile oranla watt başına 2.5 kat daha yüksek performans elde ediliyor.

1440p ile Async shader’lar ve yeni geometri yeteneklerinin yanı sıra benzersiz DirectX® 12 ve Vulkan™ desteği sayesinde şu ana kadarki en iyi Graphics Core Next sürümünü deneyimleyin. 60FPS üzeri sabit tazeleme oranı ile oyunların ne kadar akıcı olacağını her oyuncu çok iyi bilir. Şimdi bu mükemmel deneyimi AMD FreeSync™ teknolojisi ile tüm tazeleme oranlarında yaşayacaksınız.
Polaris mimarisi tabanlı Radeon™ GPU’lar, Steam oyuncuları için mükemmel seçim. H.265 video sıkıştırma desteği ile 4K’ya kadar 60FPS yayında bile performansınız etkilenmiyor.

msi

ÜSTÜN VR DENEYİMİ
Radeon™ RX 480 GRAFİK İŞLEMCİLER, HER SINIFTAN OYUNCU İÇİN ÜSTÜN VR DENEYİMİ SUNUYOR. ZENGİN VE KAPSAYAN BİR VR MACERASI, ZAHMETSİZ BİR UYUMLULUKLA BİRLEŞTİ. asenktron shader ÖZELLİKLERİ SAYESİNDE HAREKET KAYNAKLI BULANTI VE TUTMA SORUNLARI TARİHE KARIŞIYOR. AMD LIQUIDVR™ TEKNOLOJİSİNE SAHİP Radeon™ RX 480 EKRAN KARTLARI, KULLANICIYI GERÇEK ANLAMDA İÇİNE ALAN KONFORLU BİR SANAL GERÇEKLİK DENEYİMİ İÇİN EN İDEAL PLATFORM OLARAK YALNIZCA SEKTÖR LİDERİ VR GÖZLÜK ÜRETİCİLERİ TARAFINDAN KULLANILIYOR.

Radeon™ RX 480 GPU işlemci ve ödül sahibi TWIN FROZR VI ile soğutulan yeni MSI GAMING X ekran kartları çok yakında!

2016-06_rx480_launch_002

TEKNİK ÖZELLİKLER

MODEL MSI RadeonTM RX 480 8G
GPU RadeonTM RX 480
Saat Hızı (Boost/Base) 1266/1120 MHz
Termal Tasarım Referans tasarım
Bellek boyutu 8GB GDDR5
AMD FreeSync desteği Var
VR Ready Premium Var
Görüntü çıkışları DisplayPort x3, HDMI
Boyutlar 240 x 112 x 37 mm



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!