-->
MSI VR Boost Kit ile Sanal Gerçeklik Daha Kolay

Dünyanın lider teknoloji markası MSI, VR Boost Kit ile sanal gerçeklik için gerekli tüm çıkışları PC’nizin ön paneline taşıyarak VR deneyiminizi kolaylaştırıyor. Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş ve hemen hemen tüm mATX ve ATX PC kasalarına rahatlıkla uyabilen 5.25″ sürücü yuvasına yerleşirilmiş bu sistem üzerinde, VR kulaklıkların gereksinimleri için 2 adet USB 3.0 konnektör ve 1 […]

18.07.2016 | ulasufuk

Dünyanın lider teknoloji markası MSI, VR Boost Kit ile sanal gerçeklik için gerekli tüm çıkışları PC’nizin ön paneline taşıyarak VR deneyiminizi kolaylaştırıyor. Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş ve hemen hemen tüm mATX ve ATX PC kasalarına rahatlıkla uyabilen 5.25″ sürücü yuvasına yerleşirilmiş bu sistem üzerinde, VR kulaklıkların gereksinimleri için 2 adet USB 3.0 konnektör ve 1 adet HDMI portu bulunuyor. Şık bir genişleme yuvası kapağı, ekran kartının HDMI çıkışından ön panele PC içinden düzenli bir şekilde ulaştırılmasını sağlıyor. Ama PC’niz siyah renkle uyumlu değilse daha açık renkli görünüm için mat gümüş kapak alternatifi de kutudan çıkıyor. MSI VR Boost Kit, USB 3.0 ve üzeri bağlantıyı destekleyen tüm MSI anakartlar ve MSI VR Ready ekran kartları ile uyumlu.

2016-07_vrboost-kit_001

 

MSI İLE SANAL GERÇEKLİĞE HAZIR OLUN
Sanal gerçekliğin büyülü dünyasını sonuna kadar deneyimleyebilmek için yüksek perfromanslı donanımlar gerekli. MSI GeForce® GTX 1080 ve 1070 GAMING X ekran kartları, akıcı bir VR deneyyimi için mükemmel bir performans sunuyor. MSI Gaming App uygulaması da şimdi tek tuşla bu akıcı performansa ulaşmanız için “One-click to VR” işlevi ile donatıldı.

2016-07_vrboost-kit_002
MSI Gaming App
MSI Gaming App uygulaması, tek tuşla ulaşabileceğiniz ön tanımlı OC, Gaming ve Silent profilleri sayesinde oyunda en yüksek performansı almanıza ya da hafif kullanımda sessiz çalışmanıza olanak tanıyor. Uygulamanın en yeni sürümü ile gelen “One Click to VR” fonksiyonu sisteminizi bir anda maksimum performansa ulaştırarak tek tuşla sanal gerçeklik uygulamalarına hazırlıyor. Ayrıca görüntü kalitesini iyileştiren EyeRest özelliği, oyun oynarken aynı anda YouTube videolarını izlemenize veya yayın yapmanıza olanak tanıyan Dragon Eye gibi yeteneklere de sahip. Gaming App ile gelen LED kontrol sekmesi sayesinde oyun sırasında sisteminizi ruh halinize göre renklendirilmesi için tek tuşla 5 farklı ışıklandırma modundan birini seçebilirsiniz.

2016-07_vrboost-kit_001-2
ÖZELLİKLER VR Boost Kit

Çıkışlar HDMI / USB 3.0 x 2
Dahili kablo uzunluğu HDMI: 100cm / USB: 42cm
Boyutlar 149*43*75 mm (5.25”)
Ağırlık 318 g / 504 g
Uyumluluk Tüm MSI VR Ready ekran kartları



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!