-->
Marvel Future Fight’ta Kaptan Amerika’nın 75. Yas Gününe Özel Güncelleme

Marvel Future Fight, son sürümünde Kaptan Amerika’nın 75. Yaş gününe özel etkinlik bölümü ile beraber Steve Rogers ile Ajan Peggy Carter’ın kızı olan Kaptan Amerika’nın (Sharon Rogers) da aralarında bulunduğu yeni karakterleri oyun severlerin beğenisine sunuyor. Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble, mobil RPG oyunu MARVEL Future Fight’ın son güncellemesinde Kaptan Amerika’nın 75. […]

15.07.2016 | ulasufuk

Marvel Future Fight, son sürümünde Kaptan Amerika’nın 75. Yaş gününe özel etkinlik bölümü ile beraber Steve Rogers ile Ajan Peggy Carter’ın kızı olan Kaptan Amerika’nın (Sharon Rogers) da aralarında bulunduğu yeni karakterleri oyun severlerin beğenisine sunuyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble, mobil RPG oyunu MARVEL Future Fight’ın son güncellemesinde Kaptan Amerika’nın 75. yaş günü şerefine bir etkinlik düzenliyor. Özel bir savaş bölümünün ve yeni karakterlerin yer alacağı güncellemede, Steve Rogers ile Peggy Carter’ın alternatif evrenden kızları olan Kaptan Amerika (Sharon Rogers) MARVEL Future Fight oyuncularıyla buluşuyor.

Yeni güncellemede Kaptan Amerika’nın kızı Sharon Rogers’ın yanı sıra, Kaptan Amerika’nın en ünlü düşmanı Kızıl Kafatası’nın kızı olan Sin’i de oyun severlerin karşısına çıkaran Marvel Future Fight, düşmanlar arasından Kızıl Kafatası, Crossbones ve M.O.D.O.K. ile beraber Kaptan Amerika’nın müttefikleri olan Ajan 13, Cezalandırıcı ve Kış Askeri için yeni karakter kostümlerini de oyuna ekliyor.

Ayrıca, geliştirilmiş bir S.H.I.E.L.D. Laboratuvarı ve Seviye Atlama Rehberi’ni de oyuna katan MARVEL Future Fight, ara yüzünü oyuncuların Rütbe Atlama ve Ustalık biletlerini sırasıyla Rütbe Atlama ve Ustalık Ekranı’ndan kullanabilmesini sağlayacak şekilde güncelliyor.

Güncellemeyle ilgili olarak konuşan Netmarble Games Chief Marketing Officer Seungwon Lee, “Kaptan Amerika tüm dünyada sevilen bir Marvel karakteri ve Netmarble olarak biz bu kahramanın 75. yaş kutlamalarının bir parçası olduğumuz için mutluyuz. Dünyanın dört bir yanındaki takipçilerimizin de bu heyecan verici ara yüz ve karakter güncellemelerinden, özellikle de harika Kaptan Amerika (Sharon Rogers) karakterinin MARVEL Future Fight ekibine eklenmesinden çok memnun kalacağına eminiz” dedi.

Marvel Games Kreatif Direktörü Bill Rosemann güncellemeyle ilgili olarak, “75 yıldır Kaptan Amerika özgürlüğün bir sembolü olarak tanındı. Özgürlüğün Bekçisi’nin geçmişini anmak için, geleceğe dönerek insanlara yeni bir nesli Steve ve Peggy’nin kızı formatında sunmaktan daha iyi bir yöntem olamazdı. Oyuncular Sharon Rogers olarak savaşa daldıklarında, barış, eşitlik ve adaleti tehdit eden herkese karşı mücadele etmek için kalkanı eline alan cesur savaşçı geleneğini devam ettiriyor olacaklar” dedi.

MARVEL Future Fight’a eklenen diğer güncellemeleri arasında:

  • Epik Etkinlik Bölümü: MARVEL Future Fight ‘ın son sürümü, oyunculara Kaptan Amerika’nın 75. yaş gününün şerefine özel bir etkinlik bölümü sunuyor. Oyuncular bu bölümde Kaptan Amerika’nın büyük düşmanlarıyla, yani Kızıl Kafatası ve Crossbones ile savaşıyor. Oyuncular görev sırasında elde ettikleri 75. yıl nişanlarının karşılığında, Kaptan Amerika (Sharon Rogers) biyometriklerini alabiliyor.
  • İki Yeni Heyecan Verici Karakter: Steve Rogers ile müttefik direniş savaşçısı Peggy Carter’ın alternatif evrendeki kızları olan Kaptan Amerika (Sharon Rogers), dövüş sanatları ve casuslukta son derece başarılı. MARVEL Future Fight’ın son güncellemesinde, babasının kalkanına ek olarak enerji yayan dev bir mızrağı eline alarak kötücül baş düşmanlara karşı savaşıyor. MARVEL Future Fight ayrıca Kızıl Kafatası’nın kızı Sin’i de yüksek çeviklik özelliği ile çeşitli ateşli silahlara sahip bir karakter olarak oyuna ekliyor.
  • Altı Yeni Karakter Kostümü: Ajan 13, Cezalandırıcı ve Kış Askeri karakterlerinin hepsine Kaptan Amerika temalı kostümler gelirken, Kızıl Kafatası için Gizli Savaşlar, Crossbones için çizgi roman ve M.O.D.O.K. için de bir CAPDOK kostümü ekleniyor.
  • Yeni ve Geliştirilmiş S.H.I.E.L.D. Laboratuvarı: MARVEL Future Fight severler, S.H.I.E.L.D. Laboratuvarını güncellenmiş halinden memnun kalacaklar. Geliştirmeler arasında Norn Taşları’nı dönüştürmek için bir eklenti, Boyut Dükkanı’na gelen yeni ürünler, fiyat düzeltmeleri ve daha başka pek çok şey bulunuyor.
  • Seviye Atlama Rehberi’nde İyileştirmeler: Seviye Atlama Rehberi’ne yeni eklenen bir Ansiklopedi, oyunculara oyun içi terimlerle ilgili açıklamalar sunuyor. Oyuncu tecrübesini geliştirmek için oyuna bir de Öğretici Tekrarı özelliği eklendi.
  • İlave Kullanıcı Tecrübesi Güncellemeleri: Oyuncular artık Rütbe Atlama ve Ustalık biletlerini sırasıyla Rütbe Atlama ve Ustalık ekranlarından kullanabiliyor. Her bölüme girmeden önce zorluk seviyesi gösteriliyor.

MARVEL Future Fight tüm dünyada App Store® ve Google Play™ üzerinden indirilebilir.

App Store®: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-future-fight/id955705796

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

MARVEL Future Fight ile ilgili daha fazla bilgi için websitesini ziyaret edebilirsiniz: http://marvelfuturefight.netmarble.com.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!