-->
League of Legends Türkiye Büyük Finali Biletleri Satışa Çıktı!

13 Ağustos’ta Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilecek olan ve büyük bir heyecana sahne olması beklenen League of Legends Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali biletleri satışa çıktı. Bilet satışlarının bu yıl iki farklı fazda gerçekleştirilmesi planlanırken, ikinci tur satışların Ağustos ayının başında başlayacağı açıklandı. League of Legends heyecanında adım adım sona yaklaşılırken, Büyük Final’le ilgili detaylar da […]

28.07.2016 | ulasufuk

13 Ağustos’ta Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilecek olan ve büyük bir heyecana sahne olması beklenen League of Legends Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali biletleri satışa çıktı. Bilet satışlarının bu yıl iki farklı fazda gerçekleştirilmesi planlanırken, ikinci tur satışların Ağustos ayının başında başlayacağı açıklandı.

League of Legends heyecanında adım adım sona yaklaşılırken, Büyük Final’le ilgili detaylar da netlik kazanmaya devam ediyor. 13 Ağustos tarihinde gerçekleşecek League of Legends Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali için sabırsızlıkla beklenen biletlerin satışı başladı. Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek organizasyonun biletleri, bu yıl iki ayrı fazda satılacak. İlk tur biletlerinin satışının tamamlanmasının ardından ikinci tur satışları Ağustos ayı başında gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl satışa sunulan yaklaşık 10 bin adet Türkiye Büyük Finali bileti, organizasyonun gördüğü büyük ilgi sonucu, 24 saat içinde tükenmişti. Bu yıl da kısa süre içinde tükenmesi beklenen biletlerin, kitleye daha dengeli bir biçimde dağılımı amacıyla, satışların iki turda gerçekleştirileceği ve bilet sayısının 12 bine yakın olacağı bildirildi.

Lig aşaması, çeyrek final ve yarı final aşamalarının ardından finale yükselen en iyi iki takımın mücadele edeceği dev etkinliğe binlerce taraftarın ve eSpor tutkununun akın etmesi bekleniyor. Beş maç üzerinden gerçekleşecek final karşılaşmasından zaferle ayrılan ekip, ülkemizi IWCQ’da temsil etmek üzere Brezilya’ya giderek Dünya Şampiyonası’na katılmak için mücadele edecek.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.