-->
Konsollarda AMX CDC Mücadelesi Başlıyor

World of Tanks konsol sürümlerinde ücretsiz 8. seviye tankı için zincir görevler başladıWorld of Tanks’in PlayStation®4, Xbox One ve Xbox 360’a özel, zincir görevlerle ilerleyen yeni etkinliği başladı! Bir dizi görevi yerine getirecek olan oyuncular sonunda 8. seviye AMX CDC tankını elde etme fırsatı yakalayacaklar. İlk tankın savaş meydanlarına çıkışının 100. yılı sebebiyle düzenlenen etkinliklerden […]

15.07.2016 | ulasufuk

World of Tanks konsol sürümlerinde ücretsiz 8. seviye tankı için zincir görevler başladıWorld of Tanks’in PlayStation®4, Xbox One ve Xbox 360’a özel, zincir görevlerle ilerleyen yeni etkinliği başladı! Bir dizi görevi yerine getirecek olan oyuncular sonunda 8. seviye AMX CDC tankını elde etme fırsatı yakalayacaklar. İlk tankın savaş meydanlarına çıkışının 100. yılı sebebiyle düzenlenen etkinliklerden biri olan bu seri görev zinciri, World of Tanks konsol kullanıcılarına 29 Temmuz’a kadar çeşitli oyun içi hediyeler ve Fransız orta tankı VIII AMX Chasseur de chars’ı kazanma şansı verecek.

Bu etkinliğe 3 ila 10 seviye arası herhangi bir tank ile katılabilir ve deneyim biriktirmeye başlayabilirsiniz. Her hafta kazanabileceğiniz ödüller arasında sarf malzemeleri, Premium Hesap süresi, XP arttırıcılar ve elbette AMX Chasseur de chars bulunuyor.

AMX Chasseur de chars, hedefe hızla nişan alabilmeyi mümkün kılan çok yüksek bir hıza ve ateş gücüne sahip. Daha savaşın başında hızlıca sniper pozisyonu alabilir ve düşmanlarınızı beklenmedik bir anda avlayabilirsiniz. Müthiş atış gücüne karşı nispeten daha ince bir zırhı olan bu tankla ne zaman saldırıp ne zaman saklanacağınızı çok iyi ayarlamanız gerekiyor.

Etkinlik ile ilgili daha fazla bilgi için http://console.worldoftanks.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.