-->
Civilization VI’nın Geliştiricileri ile Tanışın

2K ve Firaxis Games, 21 Ekim’de çıkacak olan Sid Meier’s Civilization VI oyununun arkasındaki ekibin tanıtıldığı yeni bir video yayınladı. Civilization VI, Civilization V’in Gods & Kings and Brave New World genişleme paketlerinin arkasındaki ünlü geliştiricileri yeniden bir araya getiriyor. Baş Tasarımcı Ed Beach ve Baş Yapımcı Dennis Shirk ile Sanat Yönetmeni Brian Busatti Firaxis […]

13.07.2016 | ulasufuk

2K ve Firaxis Games, 21 Ekim’de çıkacak olan Sid Meier’s Civilization VI oyununun arkasındaki ekibin tanıtıldığı yeni bir video yayınladı.

Civilization VI, Civilization V’in Gods & Kings and Brave New World genişleme paketlerinin arkasındaki ünlü geliştiricileri yeniden bir araya getiriyor.

Baş Tasarımcı Ed Beach ve Baş Yapımcı Dennis Shirk ile Sanat Yönetmeni Brian Busatti Firaxis Games’de 30 yılı aşkın tecrübeye sahip ve Civilization V’in Steam’de en çok oynanan strateji oyunu olmasında büyük yardımları bulunuyor. Şimdi, bu tecrübeli ekip tarafından yönetilen Firaxis takımı Civilization VI’da bugüne kadarki en kapsamlı Civilization deneyimini oluşturmak için hazırlanıyor.

Daha fazla bilgi için 2K’in resmi Civilization blogu: http://steamcommunity.com/games/289070/announcements/detail/886464492359055813

Yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!