-->
Bayram Tatilinde Vainglory ile Oyun Keyfini İstediğiniz Yerde Yaşayın

Dünyanın bir numaralı mobil e-spor oyunu ve mobil MOBA’nın öncüsü Vainglory’yi bayramda nerede olursanız olun oynayabilirsiniz. Bayram tatilinde bilgisayarınızdan uzak olmanız oyunlardan da uzak duracağınız anlamına gelmiyor. Dünyanın en çok oynanan MOBA türü oyunlarından olan Vainglory, mobil bir oyun olarak nerede olduğunuza bakmaksızın sizi eğlenceye davet ediyor. Bayramlarda yapılan yolculuklarda akıllı telefonunuz veya tabletiniz ile […]

01.07.2016 | ulasufuk

Dünyanın bir numaralı mobil e-spor oyunu ve mobil MOBA’nın öncüsü Vainglory’yi bayramda nerede olursanız olun oynayabilirsiniz.

Bayram tatilinde bilgisayarınızdan uzak olmanız oyunlardan da uzak duracağınız anlamına gelmiyor. Dünyanın en çok oynanan MOBA türü oyunlarından olan Vainglory, mobil bir oyun olarak nerede olduğunuza bakmaksızın sizi eğlenceye davet ediyor.

Bayramlarda yapılan yolculuklarda akıllı telefonunuz veya tabletiniz ile Vainglory oynayarak mücadeleyi yaşayabilirsiniz ve bu sayede yolculuğunuzun nasıl geçtiğini anlamazsınız bile. İster yolda, ister kumsalda, ister misafirlikte olun; Vainglory’yi istediğiniz zaman rahatlıkla oynayabilirsiniz. Vainglory’yi arkadaşlarınızla oynarken daha çok keyif alacağınız kesin; bu nedenle arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde harika zaman geçirebilirsiniz.

Vainglory’yi iOS veya Android işletim sistemli telefon veya tabletinize indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/vainglory/id671464704?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superevilmegacorp.game&hl=en



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.