-->
2K, WWE NXT’i Kutlayan WWE 2K17 Collector’s Edition’ı Duyurdu

Dünya çapında sınırlı sayıda sunulacak olan versiyonda üç oynanabilir NXT Süperstarı, özel imzalı eşya, gerçeğine uygun koleksiyon figürü, otantik canlı etkinlik ring brandası ve fazlası bulunacak 2K  ünlü WWE video oyun serisinin yeni oyunu WWE® 2K17’nin NXT® Versiyonu için planlarını duyurdu. Dünya çapında 50,000 adetle sınırlı olarak satılacak olan bu versiyon WWE’nin firmanın yükselen Süperstarlarını […]

15.07.2016 | ulasufuk

Dünya çapında sınırlı sayıda sunulacak olan versiyonda üç oynanabilir NXT Süperstarı, özel imzalı eşya, gerçeğine uygun koleksiyon figürü, otantik canlı etkinlik ring brandası ve fazlası bulunacak

2K  ünlü WWE video oyun serisinin yeni oyunu WWE® 2K17’nin NXT® Versiyonu için planlarını duyurdu. Dünya çapında 50,000 adetle sınırlı olarak satılacak olan bu versiyon WWE’nin firmanın yükselen Süperstarlarını yaratıp geliştirmesiyle tanınan global markası NXT’in büyüyüşünü ve giderek artan popülerliğini kutlayacak. WWE 2K17 NXT Edition PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox One’a özel olacak.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=d3Ban12O65Q

Görüntüler: https://yadi.sk/d/aEi797iatK8d9

WWE 2K17 NXT Edition içinde şunlar bulunacak:

  • WWE 2K17 video oyunu;
  • Özel, kaliteli kutu;
  • NXT Geliştirme Paketi:
    • Oynanabilir NXT Süperstarları: Shinsuke Nakamura, Nia Jax ve Apollo Crews;
    • MyCareer’de NXT’te yüzde 50 daha fazla puan;
  • WWE çizeri Rob Schamberger tarafından tasarlanan ve NXT Süperstarı Shinsuke Nakamura tarafından imzalanan özel Canvas 2 Canvas taşbaskı;
  • Özel, 20 santim boyunda “Demon” Finn Bálor koleksiyon figürü;
  • Özel Topps NXT TakeOver: London Mat Relics Kartı:
    • Her kartta etkinliğin otantik ring brandasından bir parça da bulunacak;
    • Her kart etkinlikteki 14 Süperstardan birini içerecek;
    • Her Süperstar kartı, 10 farklı nadirlik seviyesinden birine sahip olacak;
  • Goldberg Paketi: efsanevi WCW® ve WWE yıldızı Bill Goldberg’in oynanabilir iki versiyonu ve oynanabilir WCW Monday Nitro ve Halloween Havoc arenaları.

“NXT, Raw ve SmackDown ile birlikte çabucak WWE’nin üçüncü global markası olmayı başardı,” diyor WWE’nin Yetenek, Canlı Etkinlik & Yaratımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Paul “Triple H” Levesque. “WWE 2K17 NXT Edition NXT’in tutku ve coşkusunu dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımızla paylaşmanın mükemmel bir yolu.”

“NXT etkileyici kadrosundan, inanılmaz canlı yayın enerjisine kadar WWE’nin şu anki organizasyonunu sürdürmesine yardımcı olan ve parlak bir gelecek vaat eden tartışmasız bir güç,” diyor 2K Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris Snyder. “Marka kesinlikle WWE 2K17 için NXT Edition versiyonuna sahip olmayı hak ediyor ve içinde özel koleksiyon eşyaları ve oyun içeriği bulunan bu kapsamlı versiyon WWE veya NXT hayranlarının kaçırmaması gereken bir parça.”

Yuke’s ve bir 2K stüdyosu olan Visual Concepts işbirliği ile geliştirilen WWE 2K17 henüz derecelendirilmemiştir.

2K, Take-Two Interactive Software, Inc.’in (NASDAQ: TTWO) yayın markasıdır.

Bahsi geçen tüm ticari markalar ve telif hakları ilgili sahiplerine aittir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!