-->
Yeni Fragman KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue’un Önemli Anlarını Gösteriyor

KINGDOM HEARTS HD Derlemesi Aralık Ayında Tüm Dünyada Satışa Çıkıyor Square Enix Ltd. ve Disney’in yayınlandığı yeni KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue oynanış fragmanında original Keyblade sahiplerinden Aqua’nın Heartless’a karşı savaşına şahit olacağız. Bu savaş HD derlemede yer alan ve yeni nesil grafiklere sahip olan KINGDOM HEARTS 0.2 Birth by Sleep – A […]

10.06.2016 | ulasufuk

KINGDOM HEARTS HD Derlemesi Aralık Ayında Tüm Dünyada Satışa Çıkıyor

Square Enix Ltd. ve Disney’in yayınlandığı yeni KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue oynanış fragmanında original Keyblade sahiplerinden Aqua’nın Heartless’a karşı savaşına şahit olacağız. Bu savaş HD derlemede yer alan ve yeni nesil grafiklere sahip olan KINGDOM HEARTS 0.2 Birth by Sleep – A Fragmentary Passage’daki yeni oynanabilir bölümde geçecek. Bu yeni hikaye oyunculara merakla beklenen KINGDOM HEARTS III öncesindeki olaylar hakkında da bilgi verecek.

KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue içinde ayrıca gizemli kahinlere ışık tutacak yeni hikaye KINGDOM HEARTS χ [chi] Back Cover ve KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance’ın yeni HD hali de yer alacak.

* KINGDOM HEARTS Unchained χ yalnızca İngilizce olacak.

Yeni fragmanı izlemek için:

KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!