-->
WG Cells, Smash Squad’i Sunar

Çılgın Er Meydanı Smash Squad, iOS’a Çıktı! Evrenin en zıpır kahramanları, şimdi Apple cihazlarda çarpışıyor Birbirinden çılgın kahramanlarla “kafa kafaya” bir macera! Wargaming’in mobil oyunlar geliştiren ve yayınlayan departmanı WG Cells, bugün itibariyle fizik tabanlı oyunları Smash Squad’ın iOS’a çıktığını duyurdu. Oyunda kahramanlarınızı tutup çekerek ve birer bilardo topu gibi birbirine çarptırarak hasar veriyorsunuz. Karakterlerin […]

24.06.2016 | ulasufuk

Çılgın Er Meydanı Smash Squad, iOS’a Çıktı!

Evrenin en zıpır kahramanları, şimdi Apple cihazlarda çarpışıyor

Birbirinden çılgın kahramanlarla “kafa kafaya” bir macera! Wargaming’in mobil oyunlar geliştiren ve yayınlayan departmanı WG Cells, bugün itibariyle fizik tabanlı oyunları Smash Squad’ın iOS’a çıktığını duyurdu.

Oyunda kahramanlarınızı tutup çekerek ve birer bilardo topu gibi birbirine çarptırarak hasar veriyorsunuz. Karakterlerin her birinin kendilerine özgü güçleri bulunuyor. Oduncu, futbol yıldızı, gorgon, uzaylı, kuş adam gibi birbirinden çılgın kahramanları seçerek savaşa giriyorsunuz. Karakterleriniz seviyeler boyunca güçlenerek sahip oldukları çılgın güçleri daha da arttırıyorlar.

Bu eğlenceli oyunda aksiyon hiç bitmiyor zira oyunun geçtiği çoklu evrenler sürekli saldırı altında. Oyun içi etkinliklerle kahramanlarınızı sürekli maceradan maceraya koşturduğunuz Smash Squad’te daha zorlu çarpışmalarla kendinizi sınamak isterseniz “Gauntlet” modunu öneriyoruz. Bu modda karakterlerinizin sadece bir canı bulunuyor.

İlerleyen dönemde Android cihazlara da çıkacağı belirtilen Smash Squad’in iOS sürümünü https://itunes.apple.com/app/id978886710 adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.

Oyunla ilgili daha fazla bilgi edinmek için ise, http://wgcells.com/ adresiniz ziyaret edebilirsiniz.

Trailer:

ftp://ftpplus.wargaming.net/Smash_Squad/SmashSquad_Trailer.zip



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!