-->
Wargaming’den Tank Tarihine Saygı Duruşu Devam Ediyor

Tarihteki ilk tank çarpışmasının 100. yılında World of Tanks konsol sürümlerine özel “Anayurdun Çağrısı” etkinliği başlıyor Wargaming, “Tankla Geçen 100 Yıl” adı verilen bir dizi etkinlik aracılığıyla tarihteki ilk tank çarpışmasının üzerinden tam bir asır geçmesine saygı duruşunda bulunuyor. Mark I adı verilen tank 1916’da ilk kez savaş meydanlarında boy göstermişti. Bu bağlamda önümüzdeki aylarda […]

02.06.2016 | ulasufuk

Tarihteki ilk tank çarpışmasının 100. yılında World of Tanks konsol sürümlerine özel “Anayurdun Çağrısı” etkinliği başlıyor

Wargaming, “Tankla Geçen 100 Yıl” adı verilen bir dizi etkinlik aracılığıyla tarihteki ilk tank çarpışmasının üzerinden tam bir asır geçmesine saygı duruşunda bulunuyor. Mark I adı verilen tank 1916’da ilk kez savaş meydanlarında boy göstermişti. Bu bağlamda önümüzdeki aylarda farklı platformlarda düzenlenecek oyun içi etkinliklerle Wargaming, tank tarihinde bir dönüm noktası olan bu olaya bir selam çakıyor olacak. Bu etkinlikte oyuncular bir dizi görevi tamamlayarak, T-54 First Prototype’dan ilham alınarak tasarlanan 7. Seviye Premium orta tankı Motherland’i (ing. Anayurt) elde etmeye çalışacaklar.

“Anayurdun Çağrısı” adı verilen ve birbiriyle bağlantılı zincir görevleri seçen oyuncular, başarıyla tamamlanan her görevin sonunda çeşitli ödüller kazanacaklar. Bütün görevleri tamamlayan oyuncuları ise etkinliğin en büyük ödülü olan Premium tank Motherland bekliyor olacak. Tankı elde eden oyuncuları bekleyen bir sürpriz daha var: Motherland Özel Görevleri. Motherland tankı ile yapılacak bu görevlerde altın, iki katı mürettebat deneyimi ve özel madalyalar sizleri bekliyor olacak.

Wargaming Chicago-Baltimore ofisi Kreatif Direktör’ü TJ Wagner, etkinlikle ilgili görüşlerini, “Wargaming’in geliştirici ekibi bu etkinlik dizisi ile Tankla Geçen 100 Yıl oyunlarının startını veriyor. Bu özel etkinlik aracılığıyla oyundaki en güçlü tanklardan birini kazanma fırsatı sunuyoruz. Ayrıca birçok ekstra ödülümüz mevcut. Oyuncuların Motherland’i elde etmek için yarışırken ve tankı kullanmaya başladıktan sonra çok eğleneceklerine inanıyoruz,” şeklinde dile getirdi.

Etkinlik boyunca konsol oyuncuları, tarihi çarpışmalar olan Prokhorovka ve Caucasus savaşlarını PvE olarak yaşama fırsatı elde edecek. Son olarak iki yeni harita Ghost Town ve Mountain Pass (Summer) ile Sovyet tankları 7. seviye ağır tankı IS-2 ve yine 7. Seviye tank destroyeri ISU-122S de sizleri bekliyor.

World of Tanks konsol sürümleri ve Anayurdun Çağrısı etkinliği ile ilgili daha fazla bilgi için http://console.worldoftanks.com/ adresini ziyaret edin.

YouTube Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=EnGqC7NZ1-o&featur…



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!