-->
Voidu Karne İndirimleri Başladı!

Karne heyecanı Voidu ile katlanıyor! – Karneler dağıtıldı ve öğrenciler için yaz tatili sonunda başladı! Karne coşkusuna Voidu da ortak oluyor ve yüzlerce oyunda müthiş indirimler oyuncularla buluşuyor! Grand Theft Auto V, FIFA 16, Homefront: The Revolution, XCOM 2 ve birçok popüler oyunda %90’a varan indirimler Haziran ayı boyunca Voidu’da yerini alacak. Karne İndirimleri’nde öne […]

22.06.2016 | erkan

Karne heyecanı Voidu ile katlanıyor!

Karneler dağıtıldı ve öğrenciler için yaz tatili sonunda başladı! Karne coşkusuna Voidu da ortak oluyor ve yüzlerce oyunda müthiş indirimler oyuncularla buluşuyor! Grand Theft Auto V, FIFA 16, Homefront: The Revolution, XCOM 2 ve birçok popüler oyunda %90’a varan indirimler Haziran ayı boyunca Voidu’da yerini alacak.

Karne İndirimleri’nde öne çıkan ilk isim Grand Theft Auto V! Son yıllara damga vurmuş GTA V ve on milyonlarca oyuncuyu bir araya getiren GTA Online’a katılmak için hala geç değil! GTA V 28 Haziran’a kadar yalnızca 85 TL’den Voidu’da satışta. Ayrıca oyun-içi para içeren cash card paketleri satın alarak GTA Online’da zengin olabilir; Great White Bundle (GTA V +1.250,000 GTA doları), Whale Bundle (GTA V +3.500,000 GTA doları) veya Megalodon Bundle (GTA V +8.000,000 GTA doları) satın alarak hem GTA V’e, hem de GTA dolarlarına sahip olabilirsiniz.

Rockstar mutfağından çıkan diğer efsaneler Max Payne ve L.A. Noire ile GTA serisinin önceki oyunları da Voidu Karne İndirimleri’nde. 28 Haziran’a kadar Voidu’da Max Payne Complete Bundle 12 TL, L.A. Noire Complete Edition 10 TL, GTA Trilogy 6 TL ve GTA IV sadece 10 TL’den Voidu’da satışta. Rockstar Kampanyası detayları için tıklayın!

2K Games’in tüm dünyada büyük övgü toplamış ve kendi hayran kitlelerini yaratmış Sid Meier’s Civilization, Borderlands, NBA 2K ve XCOM serileri de Voidu Karne İndirimleri’nde. Geçtiğimiz yılın başarılı strateji oyunlarından XCOM 2 (138 TL), ölümsüz strateji efsanesi Civilization V (11 TL) ve basketbol oyunlarının 1 numarası NBA 2K16 (34 TL) kampanyadaki oyunlardan sadece birkaçı. 28 Haziran’a kadar sürecek 2K Games Kampanyası detayları için tıklayın.

FIFA 16’nın Voidu’ya özel 59 TL’lik müthiş fiyatı da Karne İndirimleri boyunca devam ediyor. Türkiye A Milli Takımı ile EURO 2016 coşkusunu yaşadığımız bu günlerde dev indirim kaçmaz! FIFA 16 indirim detayları için tıklayın!

 

Kampanya Linki 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!