-->
Utah Jazz’ın Yıldızı Gordon Hayward Artık HyperX Cloud ile Oynayacak!

Kingston Technology’nin yüksek performanslı donanım ve ekipmanlarıyla tanınan iştiraki HyperX, profesyonel basketbolcu ve video oyun tutkunu Gordon Hayward ile anlaştığını duyurdu. Bundan böyle basketbol dünyasının parlayan yıldızı Gordon Hayward, HyperX Cloud oyuncu kulaklıklarını kullanacak ve oyun oturumları gerçekleştirerek markanın yüzü olarak görev yapacak. Oyunculara ve performans tutkunlarına özel ekipman ve donanımlarıyla öne çıkan HyperX, Utah […]

10.06.2016 | ulasufuk

Kingston Technology’nin yüksek performanslı donanım ve ekipmanlarıyla tanınan iştiraki HyperX, profesyonel basketbolcu ve video oyun tutkunu Gordon Hayward ile anlaştığını duyurdu. Bundan böyle basketbol dünyasının parlayan yıldızı Gordon Hayward, HyperX Cloud oyuncu kulaklıklarını kullanacak ve oyun oturumları gerçekleştirerek markanın yüzü olarak görev yapacak.

Oyunculara ve performans tutkunlarına özel ekipman ve donanımlarıyla öne çıkan HyperX, Utah Jazz takımında forma giyen yıldız oyuncu Gordon Hayward ile HyperX Cloud oyuncu kulaklıklarının tanıtım çalışmaları için el sıkıştı. Sıkı bir gamer olan Gordon bundan böyle oyun oynarken HyperX oyuncu kulaklıklarını kullanacak, oyun oturumları gerçekleştirecek ve markanın tanıtım projelerinde oyunseverlerle buluşacak.

Halihazırda 30’dan fazla organizasyonda yüzlerce eSporcuya sponsor olan HyperX, bu anlaşmayla birlikte ilk defa bir geleneksel sporcuya oyuncu markasını temsil etme fırsatı verdi. Profesyonel basketbolculuk kariyeri dışında gamer kimliğiyle de eSpor severler tarafından tanınan Gordon, özellikle online oyunlarda düzenli olarak boy gösteriyor. “Video oyunları benim için her zaman bir kaçış olmuştur. Oyunları, gerçekten eğlenmenin ve keyifli bir rekabet yaşamanın mükemmel bir yolu olarak görüyorum” diyen Utah Jazz’ın yıldız isminin favori oyunları ise Halo, Starcraft II ve League of Legends.

1465468421_GordonHaywardPR_12b206b8_12c8_419c_a705_838a0f3d5a8e_432571360.PNG_p



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!