-->
Titan Siege Online 24 Haziran’da Açılıyor

Açılışa özel birbirinden kaliteli hediyelerle bomba gibi gelen bu MMORPG, yaza damgasını vuracak! Consala Games’in yayıncılığını üstlendiği free to play MMORPG oyunu Titan Siege Online, 24 Haziran’da kapılarını tüm oyunseverlere açıyor. Tamamen Türkçe dil desteğiyle oyuncuların karşısına çıkan Titan Siege Online’da açılışa özel birbirinden değerli hediyeler oyuncuları beklemekte. Toplam 1500 TL değerindeki oyuncu ekipmanının hediye […]

22.06.2016 | ulasufuk

Açılışa özel birbirinden kaliteli hediyelerle bomba gibi gelen bu MMORPG, yaza damgasını vuracak!

Consala Games’in yayıncılığını üstlendiği free to play MMORPG oyunu Titan Siege Online, 24 Haziran’da kapılarını tüm oyunseverlere açıyor. Tamamen Türkçe dil desteğiyle oyuncuların karşısına çıkan Titan Siege Online’da açılışa özel birbirinden değerli hediyeler oyuncuları beklemekte.

Toplam 1500 TL değerindeki oyuncu ekipmanının hediye edileceği açılışta 50. seviyeye ulaşan ilk 3 oyuncuya Logitech G910 Orion Spark Klavye, SteelSeries Siberia 200 Kulaklık ve Razer Deathadder Mouse hediye edilecek.

Ayrıca birinciliği elde eden oyuncu özel tasarlanmış bir kupanın sahibi olurken ilk 10’a giren oyuncular ise birer adet Titan Siege madalyası kazanıyor olacak.

Uçan ejderhalar, tek boynuzlu atlar, kale ve deniz savaşları, meslek sistemi, pet sistemi gibi birçok özelliği bünyesinde toplayan Titan Siege Online, rekabetin hiç bitmediği soluksuz bir oyun. PvP’nin ön planda olduğu oyunda 3.000 oyuncunun aynı anda katılabileceği kale savaşlarına tanıklık edeceksiniz.

Mitolojik çağların kapılarını araladığı bu yepyeni dünyayı keşfetmeye, uçan binekler ile devasa haritaları dolaşmaya ve destansı savaşlara hazırsanız, www.titansiegeonline.com adresini ziyaret ederek 24 Haziran’daki açılışı kaçırmayın.

Titan Siege Online Hakkında

Titan Siege Online daha önce Rusya’da ve Avrupa’da başarı elde etmiş free to play bir MMORPG oyunudur. Titan Siege Online’ın yayıncısı olan Consala Games, oyunu Türkiye’deki oyunseverlerin beğenisine sunmak üzere gerekli çalışmaları gerçekleştirmiştir.

Devasa büyüklükteki açık dünyası, PvP savaşları, kale kuşatma, evcil hayvan alma, eşya üretme gibi mekaniklere sahip olan Titan Siege Online, tüm oyunseverlere eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir sanal dünya sunmayı hedefliyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!