-->
The Technomancer Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Bilimkurgu RYO’su The Technomancer Çıkış Fragmanını Yayınladı PS4, Xbox One ve PC için bugün çıkacak oyun için hazır olun Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz: Spiders Studio tarafından geliştirilen bilimkurgu RYO’su The Technomancer Çıkış Fragmanını yayınladı! Technomancer PlayStation 4, Xbox One ve PC için bugün satışa çıkacak. Siz bir Technomancer’sınız, yani sibernetik implantlarla güçlendirilmiş yıkıcı elektrik güçlerini kullanma […]

28.06.2016 | ulasufuk

Bilimkurgu RYO’su The Technomancer Çıkış Fragmanını Yayınladı

PS4, Xbox One ve PC için bugün çıkacak oyun için hazır olun

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Spiders Studio tarafından geliştirilen bilimkurgu RYO’su The Technomancer Çıkış Fragmanını yayınladı! Technomancer PlayStation 4, Xbox One ve PC için bugün satışa çıkacak.
Siz bir Technomancer’sınız, yani sibernetik implantlarla güçlendirilmiş yıkıcı elektrik güçlerini kullanma yeteneğine sahip bir savaşçısınız. Herkesin saygı duyduğu ve korktuğu Technomancer’lar daha genç yaştan savaş için eğitilirler. Siz de Zachariah rolünde tam teşekküllü bir Technomancer olma yolunda başlama ritüelini geçmek üzeresiniz.

Technomancy yeteneğinizle birlikte üç farklı dövüş stilini birleştirerek Mars çöllerinde savaşarak ilerleyeceksiniz. Ama “Survive on Mars” fragmanında da gördüğünüz gibi tüm sorunların üstesinden yalnızca kuvvet kullanarak gelmeniz mümkün olmayacak. Görevleri başarmak için savaş, diplomasi ve kurnazlık arasından seçim yapmanız gerekecek. Deneyim kazanarak karakterinizin levelini arttırın, yeni yetenekler öğrenin veya 4 farklı yetenek ağacında perklerinizi güçlendirin. Kendiniz ve maceranız esnasında yanınıza alarak ittifaklar kuracağınız, romantik ilişkiye gireceğiniz veya rakip olacağınız silah arkadaşlarınız için daha güçlü ekipmanlar ve silahlar yağmalayın, satın alın ve yaratın.

Gizli Polis’ten kaçmakta olan ve Kızıl Gezegenin zorlu gerçekleriyle yüzleşen biri olarak alacağınız görevler sizi unutulmaz cennetlere, buzlar altında kaybolmuş şehirlere ve Mars’ın tozlu yüzeylerine yayılmış distopik kulübelere taşıyacak. Mars’ın demir yumruklu kanun adamlarının ve uzaylı vahşi yaşamının acımasızlığıyla yüzleşirken Mars’ın kaderini şekillendirebilecek kadar uzun süre hayatta kalabilecek misiniz?

The Technomancer 28 Haziran’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkıyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!