-->
Tek Marka Altında Birleşen Türk Telekom Bir Kez Daha ‘Türkiye’nin En Değerli Telekomünikasyon Markası’ Oldu

Türk Telekom, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’ın her yıl yayınladığı ‘Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100’ listesinde, 2016 yılında da ‘Türkiye’nin En Değerli Telekomünikasyon Markası’ oldu. Sekiz yıldır üst üste ‘Türkiye’nin En Değerli Telekomünikasyon Markası’ olma başarısını gösteren Türk Telekom, Türkiye’nin “lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi” olduğunu bir kez daha kanıtladı. Türkiye’nin lider iletişim […]

16.06.2016 | ulasufuk

Türk Telekom, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’ın her yıl yayınladığı ‘Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100’ listesinde, 2016 yılında da ‘Türkiye’nin En Değerli Telekomünikasyon Markası’ oldu. Sekiz yıldır üst üste ‘Türkiye’nin En Değerli Telekomünikasyon Markası’ olma başarısını gösteren Türk Telekom, Türkiye’nin “lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in her yıl açıkladığı “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100″ listesinde 2016 yılında da ‘Türkiye’nin en değerli telekomünikasyon markası’ oldu.

Ocak ayında gerçekleştirdiği marka birleşmesi sonrasında yılın ilk çeyreğini yüzde 11’lik gelir büyümesiyle kapatan Türk Telekom, “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” listesinde sekiz yıldır aralıksız “Türkiye’nin en değerli telekomünikasyon markası” unvanını taşıyor.

Rami Aslan: “Marka değerimizi, iletişim ve eğlence alanındaki yenilikçi ürün ve servislerimizle müşterilerimiz için değere dönüştürmekte kararlıyız”

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi olarak Türk Telekom’un marka değerini “müşteriler için değer”e dönüştüreceklerini vurgulayan Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, “175 yıl durmadan ‘Türkiye’ye değer’ vizyonu ile çalışarak bu marka değerini yarattık. 38 milyon müşterimizin hayatına hız, kolaylık ve eğlence katan teknolojik ürün ve servisler sunma vizyonuyla çalışıyoruz. Bu vizyonumuzun bir sonucu olarak sekiz yıldır üst üste ‘Türkiye’nin en değerli telekomünikasyon markası’ unvanına sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde, altyapı yatırımlarındaki sektör öncülüğümüzü üstyapıya da taşımaya devam edeceğiz. Türkiye’nin lider dijital müzik platformu Türk Telekom Müzik, dijital oyun platformumuz Playstore, Türkiye’nin en geniş eğitim içeriğine sahip online eğitim platformumuz Vitamin, UEFA özel yayın haklarına sahip TV platformumuz Tivibu ve Türkiye’nin operatörler arası ilk internet tabanlı ses ve mesajlaşma servisi Wirofon’un yanı sıra iletişim ve eğlence teknolojileri alanında yenilikçi ürün ve servisler geliştirmeye hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!