-->
Tank Hanedanı World of Tanks PlayStation 4 Sürümünde

Son güncellemeyle birlikte 20 adet Çin tankı oyuna ekleniyor Wargaming bugün yaptığı açıklamayla Çin tanklarının World of Tanks PlayStation®4 saflarına katıldığını duyurdu. Tank Hanedanı adı verilen güncellemede 17 güçlü Çin tankına Type 64, 112 Heavy ve T-34-3’ün olduğu üç adet Premium tank eşlik ediyor. Tank Hanedanı güncellemesi oyuna yeni bir ülkeyi eklerken hafif, orta ve […]

15.06.2016 | ulasufuk

Son güncellemeyle birlikte 20 adet Çin tankı oyuna ekleniyor

Wargaming bugün yaptığı açıklamayla Çin tanklarının World of Tanks PlayStation®4 saflarına katıldığını duyurdu. Tank Hanedanı adı verilen güncellemede 17 güçlü Çin tankına Type 64, 112 Heavy ve T-34-3’ün olduğu üç adet Premium tank eşlik ediyor.

Tank Hanedanı güncellemesi oyuna yeni bir ülkeyi eklerken hafif, orta ve ağır tanklardan oluşan bir dizi tankı da sahaya sürüyor. Hızlı ve çevik Type T-34’ün yanında oyuna heybetli IS-2 geliyor olacak. Güncellemedeki harita rotasyonunda bu kez Pearl River yer almakta. Bu harita tamamen Asya yaylalarından ilham alınarak oluşturuldu ve arka planında tipik bir uzak doğu şehrinin yükseldiği geniş bir alanı kapsıyor.

World of Tanks PlayStation®4 sürümü ile ilgili daha fazla bilgi almak ve Tank Hanedanı güncellemesindeki tankların tam listesi için https://console.worldoftanks.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!